Sayfa 156/639 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206256 ... SonSon
Arama sonucu : 5111 madde; 1,241 - 1,248 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1. son çırpınışları

2.  Alıntı Originally Posted by Dialektik Yazıyı Oku
    son çırpınışları
    yav he he...
    boş laf bunlar...

3.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    yav he he...
    boş laf bunlar...
    yavv sana esass hee hee.. sat git kurtull.. yoksa boş konuşup kötüleyip durma, çok can sıkıyorsunn

4. yıldırıp demoralize edemiyeceksiniz bu insanları.. haksız yere insanların emeklerini çalmaya çalışan spek arkadaş sana sesleniyorum, boşa çaban kuzu kuzu artıracaksın ... bekliyoruzzz.. 11 gün kaldı

5.  Alıntı Originally Posted by Dialektik Yazıyı Oku
    yavv sana esass hee hee.. sat git kurtull.. yoksa boş konuşup kötüleyip durma, çok can sıkıyorsunn
    asıl seni göreceğiz.
    11 gün sonra 18 aydır olduğu gibi fıs çıkınca ortadan kaybolmazsan ben de birşey bilmiyorum...

6.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    asıl seni göreceğiz.
    11 gün sonra 18 aydır olduğu gibi fıs çıkınca ortadan kaybolmazsan ben de birşey bilmiyorum...
    spege sesleniyoruz senden ses geliyor..hayrola kardeşş

7.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    asıl seni göreceğiz.
    11 gün sonra bişey çıkmazsa, benim için olumlu gelişme olmazsa kol kesmesini bilirim ben, senelerce bekleyecek değilim maliyetim düşük verir çıkarımmm..

8.  Alıntı Originally Posted by Dialektik Yazıyı Oku
    11 gün sonra bişey çıkmazsa, benim için olumlu gelişme olmazsa kol kesmesini bilirim ben, senelerce bekleyecek değilim maliyetim düşük verir çıkarımmm..
    ha şöyle yola gel...
    burada aylardır yüksek maliyetle zararda bekleyen,şirket ve patronların tıyniyetini bilen bizlere gelip de senin gibi yeni yetmelin,vur kaççıların vereceği akıl yok..
    sana göre ne var...
    bekara hanım boşamak kolay...
    o yüzden 3 kuruş kazanıcam diye palavra sıkma burada...

Sayfa 156/639 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206256 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •