Sayfa 671/1032 İlkİlk ... 171571621661669670671672673681721771 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 5,361 - 5,368 arası.

Konu: HALK Cafe - I

1.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Sagolasin.

Hosgeldin sn. illim, umarim kazancin bol olur bu sefer de. Cok fazla destek verdin yatirimcilarina.

valla yon orta vadede halkb ta ileri olacagi en kotu %51 olasilik fakat bu islerde sans faktorude onemli...meziyet biyere kadar...metrodaki satisimin hemen akabinde 7.25te alim yaptim halkbta buda hafif hareketlendi...bakalim dusen piyasada tutunmayi basardi bogada sansimiz daha iyi olma olasiligi var hepberaber...7.2nin ust kanal bandi neresiydi grafikte 8.4/6 gibi biseymiydi ?

hb cumleten...
    ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku
    Beklenti nedir ki? ABD'nin olumlu bir hamle ile karsilik verecegi mi? (Atilla, Bakanlar, tarifler gibi)

3.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Beklenti nedir ki? ABD'nin olumlu bir hamle ile karsilik verecegi mi? (Atilla, Bakanlar, tarifler gibi)
    abd nin bolge stratejisindeki Turkuyeyle tum olumlu dirsek temasi, ozellikle iran boyutunda, ofac durumu konusunda pozitif etki yaratabilir.

ozellikle pompeo burunson nedeniyle olan yaptirimlarin kaldirilabilcegi ve iran petrolu konusunda ki yorumu onemli.

pompeonun mesajlari dikkate deger burunsonuncikacagi mesajini da ilk o vermisti.
    ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

4. O değilde günlükçü A1 in anasının evinin damına lacivert kar yağıyo şu an deli gibi yerine koymaya çalışıyor...

5. POMPEO: İRAN PETROLÜ KONUSUNDA TÜRKİYE İLE İLERLEME SAĞLANDI -BN- BLOOMBERG HT

İşte bu önemli

Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku
    O değilde günlükçü A1 in anasının evinin damına lacivert kar yağıyo şu an deli gibi yerine koymaya çalışıyor...
    Ben cok takip ettim onlari. O adamlar cok hizli hareket ediyor, terste kalmiyor hic. Cok az bir zararla atlatiyorlar. Ama vurunca iyi vuruyorlar.

Kene de aylar once 8.30'dan 3 milyon lot almisti. Dun 2 milyon 450 bin, butun 600 bin satti onlari. Artik ne amaca hizmet ediyorsa.

Alıntı Originally Posted by fdogan3438 Yazıyı Oku
    POMPEO: İRAN PETROLÜ KONUSUNDA TÜRKİYE İLE İLERLEME SAĞLANDI -BN- BLOOMBERG HT

İşte bu önemli
    Nasil bir sonuc bekleniyor bu konuda sn. fdogan?

8. iran petrolu konusunda dolar bazli bir sonuc maziye bakinca zor gibi...muhtemelen ürün takas bazlı bir alisverişe abd ilimli bakabilir gibi gorunuyor...yani parayla petrol almaya yasak ilac/domates vesaire takas olur verilir gibi...aslinda sevdigim finansci profunda dedigi gibi bu Turkiye urün pazarlamasi icin de firsata donusturulebilir...gaz konusunda ortada boru hatti var ve alim yapilmasa bile odeme anlasmasi var o nrdenle gaz olayi zaten baki gibi...petrolude takasla cozebilirsek iran yaptirimi bizi baglamaz gibi...

Sayfa 671/1032 İlkİlk ... 171571621661669670671672673681721771 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •