Ben Finanscıyım şirket sahibi değilim ama kurun dengesiz olması fiyatları düşürmüyor maalesef 6,90 kurdan alınan mal var kur düştü diye fiyat insin diye bekleniliyor ama maalesef inmez kur burada 6 ay kalsın yine inmez bu seferde fırsatcılar devreye girer ben bu ülkede bir ürünün fiyatı arttıkran sonra indigini hiç görmedim
TCMB net uluslararası rezervleri 26.0 milyar dolara geriledi http://bb.ht/37QDud
Bu iş muhtemelen böyle devam edip burada son bulacak. Alçalan kama kabaca şu şekil oluşacak. 3.70 ten bu yana temas etmediği hoya değmiş olacak 5.30 civarları.
Derseniz sen niye 5.97 den gırtlağa kadar dolarize oldun işte o siyah yüzünden. Bir teknikçinin yapmayacağı hatayı yaptık teknik ve temeli birleştirdik sonuç bi gamyon dolar var elde)))) Düşeni kırdığında girecektik ya da salınımın bittiği yerde. Kısmet olsun son bir yılda ikiye katlattı zaten. Biraz bekleyeceğiz en fazla.
Dolar yükselişine başladığı 2011 sonundan bu yana oluşturup kırdığı hiçbir yataya tekrar gelmemiş. Ha şimdi gelir ve hatta altına iner diyorsanız buna başka bir hikaye lazım. Yükselişin bittiği dolar kurunun yıllar sürecek bir düşüşe girmesi lazım bunun için. 4.94 altına gelen doların ilk hedefi bir alt yatay 3.95 olur.
![]()
Yer İmleri