Sayfa 163/463 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213263 ... SonSon
Arama sonucu : 3697 madde; 1,297 - 1,304 arası.

Konu: KLNMA - T. Kalkınma Bankası

1. Adam eğleniyor ver ulan ver hadi bakalim

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
    Nakit kraldır.

2. Bu hisseyi almak isteyen yanında boguza ip baglasin lazım olur.Ben gaza geldim aldım.Bakalim bir elimde ip var

risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
    Nakit kraldır.

3.  Alıntı Originally Posted by kahramanbey Yazıyı Oku
    Bu hisseyi almak isteyen yanında boguza ip baglasin lazım olur.Ben gaza geldim aldım.Bakalim bir elimde ip var

yavaş yavaş taban gidiyoruz

4.  Alıntı Originally Posted by kahramanbey Yazıyı Oku
    Hisse bürutte olmasa ben ona yapacağımı biliyorum ama bürutte 23.80 mal koyuyorum geliyor sonra geri alıyor.Cok ilginç acaba küçükleri sepetlemek mi maksat çözemedim

bende satmaya niyetlendiğim için 23.90 yakaladım dedim 23.48 düşdü emiri geri iptal ettitmek isdedim 3/2 satıldı gözüktü kalani iptal ettim yine yarısı gitmiş hissede 23.48 ve altı gözüküyordu kalan 81 lotla bekliyoruz hepsi nasip ve kısmet...

5.  Alıntı Originally Posted by agbatuu Yazıyı Oku
    yavaş yavaş taban gidiyoruz
    sağlık olsun bir taban görmüş olurum .
    Nakit kraldır.

6. spek dasak geçiyor sadece nede olsa elinde ucuz maliyetli hisse var istediği yere götürür arada gelen benim gibi enayilerin parasını yer.Bekleyeceğim 25 maliyet 1.000 lot eninde sonunda intakam alacağım
    Nakit kraldır.

7. Her KY tadımlık aldı. Bunun ne anlama geldiği malum

8.  Alıntı Originally Posted by kahramanbey Yazıyı Oku
    spek dasak geçiyor sadece nede olsa elinde ucuz maliyetli hisse var istediği yere götürür arada gelen benim gibi enayilerin parasını yer.Bekleyeceğim 25 maliyet 1.000 lot eninde sonunda intakam alacağım
    Dün 100 lot okudum yanlışmı okudum yoksa sonra aldınızmı ilave ?

Sayfa 163/463 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213263 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •