Sayfa 515/931 İlkİlk ... 15415465505513514515516517525565615 ... SonSon
Arama sonucu : 7445 madde; 4,113 - 4,120 arası.

Konu: ISYAT İş Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by armag Yazıyı Oku
    arkadaşlar çok anlam yüklüyorsunuz isyata.. 10 yıl kazandırdı 5 yıl ben ekmek yedim.. tek numarası temettü oda mevdut faizlerinin gerisinde bu yıl yani kazan öldü maalesef.. 231 m ile en az 70 m kar etmeliki alternatif olabilsin.. ha iştirakler hareketlendi heyecan yarattı ama en iyi istirak ismen hala yerinde.. yani diğerleri halı silkeleme.. şu hali ile şubatın ortasında alınır nisanın başında satılır... o kadar.
    2018 yili icin ortalama maliyeti 0.80 dusunursek yillik ortalama mevduat faizlerinide %20 kabul edersek 0.16 tl temettu basabas cikar suanda da onu verecekmis gibi gorunuyor. Asil soru temmettu dagitimindan snr hisse yine 0.80 krs kalacakmi yoksa varliklarimiz ucuzlamismi olacak?

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by ferit Yazıyı Oku
    doların düşmesi piyasanın sakınleşmesi pörtföyü biraz kendi kendine getirir....
    doların düşmesi demişsin dolar bir haftadan beri inanılmaz düştü ,şimdi bu kadar düşmeye bize yansıması 2 milyon mu oldu 142 idi zaten 144 oldu öylemi bunda Euro bond un faiz tahvillerin hisse senetlerin payı nekadar ? doların düşmesi ve kalkması güncel veriye pek fazla etkisi yok bu burda çok tartışıldı , gerçi tartısmayada gerek yok güncel veri ortada doların geldiği yer ortada .

3.  Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    doların düşmesi demişsin dolar bir haftadan beri inanılmaz düştü ,şimdi bu kadar düşmeye bize yansıması 2 milyon mu oldu 142 idi zaten 144 oldu öylemi bunda Euro bond un faiz tahvillerin hisse senetlerin payı nekadar ? doların düşmesi ve kalkması güncel veriye pek fazla etkisi yok bu burda çok tartışıldı , gerçi tartısmayada gerek yok güncel veri ortada doların geldiği yer ortada .
    ben demedim ki dolar düşmesi pörtföyü ucuracak,kaçırak 1 haftada 20-30 milyon kar yapacagız mı dedim ...evet dolarin düşmesi demişim birde orda BİRAZZ olsa pörtföyü rahatlatir demişim...ben sana aynı soruyu soruyorum....sn.kalvin doların düşmesi ve piyasaların sakinleşmesi işyat pörtföyünü nasıl etkiler....
    psikolojinizin kaldıramayacağı pozisyonlar açmayın...en güzel pozisyon gece yatakta rahatça uyuduğununuz pozisyondur...

4.  Alıntı Originally Posted by ferit Yazıyı Oku
    ben demedim ki dolar düşmesi pörtföyü ucuracak,kaçırak 1 haftada 20-30 milyon kar yapacagız mı dedim ...evet dolarin düşmesi demişim birde orda BİRAZZ olsa pörtföyü rahatlatir demişim...ben sana aynı soruyu soruyorum....sn.kalvin doların düşmesi ve piyasaların sakinleşmesi işyat pörtföyünü nasıl etkiler....
    yazdım doların düşmesi kalkması güncel değeri aman aman oynatmaz. bu gibi soruları serkan 74 ve trade sharka birde hakeme sorabilirsin ben gördüğümü yazıyorum dolara bakıyorum düşmüş portföye bakıyorum etkisi yok ,Euro bonda bakıyorum yükselmiş güncel veriye bakıyorum yükselmiş ,fazilere bakıyorum düşmüş güncel veriye bakıyorum yükselmiş ,

5. Yaa arkadaslar neyi tartisiyorsunuz? Matematiksel veriyimi? Portfoy ortada usd/try short pozisyon ortada fiyat piyasada. Burada yazana kadar elinize bi hesap makinasi alip hesaplasaniza...

ISYAT İş Yatırım Ortaklığı

Alıntı Originally Posted by Cakirkaptan Yazıyı Oku
    Yaa arkadaslar neyi tartisiyorsunuz? Matematiksel veriyimi? Portfoy ortada usd/try short pozisyon ortada fiyat piyasada. Burada yazana kadar elinize bi hesap makinasi alip hesaplasaniza...

Ben cok ugrastim anlatamiyorum, yazmiyorum artik.
    Siz de ugrasmayin bence

Sent from my iPhone using Tapatalk
    imza yok.

7.  Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    yazdım doların düşmesi kalkması güncel değeri aman aman oynatmaz. bu gibi soruları serkan 74 ve trade sharka birde hakeme sorabilirsin ben gördüğümü yazıyorum dolara bakıyorum düşmüş portföye bakıyorum etkisi yok ,Euro bonda bakıyorum yükselmiş güncel veriye bakıyorum yükselmiş ,fazilere bakıyorum düşmüş güncel veriye bakıyorum yükselmiş ,
    bence etkiliyor öyle aman aman dan biraz fazla etkiliyor...ben 4 yıldır bu hissedeyim 4 yıldırda haftalık raporu bakıyorum...doların yukselişi işyata yaramıyor...stabil veya düşüşe geçtimi portföy haftalık 1-2 milyon kar yazıyor...bu kadar basit....
    psikolojinizin kaldıramayacağı pozisyonlar açmayın...en güzel pozisyon gece yatakta rahatça uyuduğununuz pozisyondur...

8.  Alıntı Originally Posted by Gkhn Yazıyı Oku
    Ben cok ugrastim anlatamiyorum, yazmiyorum artik.
    Siz de ugrasmayin bence

Sent from my iPhone using Tapatalk
    İs portfoyun turev araclar sorumlusu kim?

Gidip onunla ugrasalim burda vakit harcamaktan iyidir.

Sayfa 515/931 İlkİlk ... 15415465505513514515516517525565615 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •