Eskilerden beri İSATR ye sahip olan yanda miras edinenlerin ciddi miktarda İSCTR hissesi olmalı mevcut durumda. İSBTR sahipleri de vaktinde güzel temettuler almış olmali.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eskilerden beri İSATR ye sahip olan yanda miras edinenlerin ciddi miktarda İSCTR hissesi olmalı mevcut durumda. İSBTR sahipleri de vaktinde güzel temettuler almış olmali.
---------------
Paylaştıklarım bildiğimi düşündüklerim ve fikirlerimdir. Hiç bir paylaşımım yatırım tavsiyesi değildir. Saygılarımla
bahsettiğiniz tablonun orjinali ekliyorum
https://www.isbank.com.tr/TR/hakkimi...kumani2018.pdf
atladığınız önemli konu şu.hatta benim de atladığım konu:yeniden değerleme.
a ve b gruplarında şirket sermayesi kuruluştan buyana aynı.ancak c grubu hem sermaye arttırımı bakımından hem enflasyon bakımından hemde bir çok kanun açısından değerlemeye tabi tutulacaksa a,b, ve c bir bütün olarak ele alınması gerekir.b grubu şirketin hissesinin neden c ile aynı haklara sahip olmasına rağmen şimdi 3000 olduğu daha iyi anlaşılır.şimdi yatırımcı 3 bin tl olarak görüyor.yarın 5 bin 10 bin 50 bin diyecek.hatta devri esnasında bu vakıf ve bankanın kendisi de görecek. şimdi kendi ayağına kurşun sıktığını anladıda iş işten geçti.a grubu için ise daha önemli tabi.
Fiyat hareketleri dikkatimi çekti ve en cazip fiyatlı olduğundan İSBTR almak istedigim icin araştırmaya başladım. Lütfen yanlış anlaşılmasın kesinlikle yatırım tavsiyesi vermek ya da insanları yönlendirmek için yazmıyorum. Kendim de olan biteni anlamak ve mantikliysa pozisyon almak için araştırıp ilgilenen forumdaslarla fikir teatisi yapmaya çalışıyorum.
---------------
Paylaştıklarım bildiğimi düşündüklerim ve fikirlerimdir. Hiç bir paylaşımım yatırım tavsiyesi değildir. Saygılarımla
CHP İş Bankası'ndan delikli kuruş almamıştır"
CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, "Herkes bilsin ki Cumhuriyet Halk Partisi, İş Bankası'ndan bugüne kadar bir delikli kuruş almış değildir, almayacaktır. Kasamıza bir tek delikli kuruş girmemiştir" dedi.
Evet zaten chp ye giremez devlet denetliyor partileri ancak chp nin yöneticilerine ve yandaşlarına baya bir girmiş gözüküyor...Ayrıca siz chp olarak neden iş bankasının imtiyazlı hisselere az temettü verilmesine seyirci kaldınız???? İşte hazıneye geçince bu olmayacak....
![]()
Bu hisselere ait sermaye artiriminin geçmişe dönük yapılmasının pek mümkün olduğunu düşünmüyorum . Oy çokluğuyla alınmış kararlar neticesinde oluşmuş bir sermaye hissedarligi var mevcutta. Alternatif bir sermaye artırım geçmişi geriye dönük oluşturulabilir mi; blok hisse sahiplerinin herhangi bir temettü kaybı yokken bunu oy çokluğuna sahip olacak hissedarlar ister mi emin değilim?
---------------
Bundan sonra bile %10 kardan temettü buraya ayrılması yeterli ve ihya eder yatırımcıyı.
Biri mi konuşuyor![]()
![]()
Yer İmleri