Sayfa 446/650 İlkİlk ... 346396436444445446447448456496546 ... SonSon
Arama sonucu : 5195 madde; 3,561 - 3,568 arası.

Konu: VERTU - Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bu günü 3,30-40 aralığından kapatması yeterli idi..böylece satış baskını kıracaktı..
    Hocam anlasilan daha hala ky lerin gitmesini istiyrlar en sonunda ikimize ozel mektup gonderecekler :D cok.fakiriz su hisseleri verin lutfen diye :D

2.  Alıntı Originally Posted by SalimMustafa Yazıyı Oku
    Hocam anlasilan daha hala ky lerin gitmesini istiyrlar en sonunda ikimize ozel mektup gonderecekler :D cok.fakiriz su hisseleri verin lutfen diye :D
    adesede 50 bin adet 2,84 maliyetli hissem vardı...2,55 ten sattıktan hemen sonra hisse toparlanıp yukarı çıkmaya başladı..bu hissede bu kadar yok..ama olanlara da göz dikmiş olabilirler... ellerinde milyon lotlar var ama bizim elimizdeki bir kaç bin hisseye göz dikkerler bu adiler...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    adesede 50 bin adet 2,84 maliyetli hissem vardı...2,55 ten sattıktan hemen sonra hisse toparlanıp yukarı çıkmaya başladı..bu hissede bu kadar yok..ama olanlara da göz dikmiş olabilirler... ellerinde milyon lotlar var ama bizim elimizdeki bir kaç bin hisseye göz dikkerler bu adiler...
    Adese konusunda size uzuldum.hocam ve inanin ayni kaderi yasiyoruz. Bende oule yuklu vardi adese de ve ciktim erkenden . INSALLAH Allah nasibimizi buaradan verir

4.  Alıntı Originally Posted by SalimMustafa Yazıyı Oku
    Adese konusunda size uzuldum.hocam ve inanin ayni kaderi yasiyoruz. Bende oule yuklu vardi adese de ve ciktim erkenden . INSALLAH Allah nasibimizi buaradan verir
    adesenin çıkışını görünce üzülmüyorum ama buruk oluyorum...12 yıllık borsa hayatımızda üzülmemeyi öğrendik...üzülürsek önümüze bakamayız...borsa ise hatalarından ders çıkarıp önüne bakmayı gerektiriyor..keşkeler ile bu işler yürümez...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    adesenin çıkışını görünce üzülmüyorum ama buruk oluyorum...12 yıllık borsa hayatımızda üzülmemeyi öğrendik...üzülürsek önümüze bakamayız...borsa ise hatalarından ders çıkarıp önüne bakmayı gerektiriyor..keşkeler ile bu işler yürümez...
    Evet dogru soyluyorsunuz ve teknikcilerin teknikleri nin coktugu yer adese ve vertu da ayni. :D

6. ama adesede son bir ayda gördüğü en dip fiyat olan 2,55 teki satışların tamamı bana aittir... geçmişte en dipten alıp en zirveden sattığım vakitler de oldu..ama bu sefer en dipten ben verdim...benden alan da umarım hayrını görmüştür...tek dileğim benden alanın ky nın olmasıdır...spek almışsa ona gıcık olurum işte..

7. Insallah ky lerin yuzu gulmustur hocam. VERTU nun spek i de patronu da cok.ac

8. bilançoyu inceledim gelen kar değerlemeden gelmiş gitmeyişinin sebebi bu olabilir ytd.

Sayfa 446/650 İlkİlk ... 346396436444445446447448456496546 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •