Originally Posted by
monaroza
Sn keko kront topiðinde göremedik sizi? Sattýnýz mý krontlarý?
Sent from my iPhone using
hisse.net mobile app

Originally Posted by
DevranKSK
keko gardaþ hayýrdýr neden çýktýn kronttan, beklicektik hani?
arkadaþlar vertu geçen günlerde fiyatý 3,60 ý gördüðü gün öylesine 3,31 e alýþ yazmýþtým...o vakit brütte idi...aradan bir kaç saat geçtikten sonra bir de baktým ki 3,19 a kadar satmýþlar...o sýrada da bana da geldi...gelince de ayný gün satamadým böylece de krontu vermek zorunda kaldým..sonrada da vertuda 3,14 e kadar düþtük...
cuma günü de iki tane olumlu haberi gelmesine raðmen ve ben ilk tavanda bile satmaya razý deðilken þu anda durumu görüyorsunuz...
bu tür hisselerde ne yazýk ki þansým hiç iyaver gitmiyor...adese de de ben 50 bin adet aldýktan sonra sürekli baský yaptýlar..ben sattýðým anda ise hisseyi topladýlar..inanýn artýk bende býktým bu oyunlardan....
arkadaþlar sizin selametiniz için bu hissede 3,21 ile stop oldum...hisse hakkýnda söylediklerimin arkasýndayým...týpký adesede söylediðim þeyi söylüyorum....orada da yine söylediklerimin arkasýnda olduðumu söylemiþtim...
ben hepimize baþarýlar diliyorum...sattýktan sonra bilanço açýklandýðýnda içinde bulunacaðýmý söylediðim kront hissesine tekrardan geçecem...ama orada pasif olarak alýþ kýsmýna geçecem...verirlerse ve önceki lotlarýma kavuþursam sevinecem...
bu borsada artýk insan ne yapacaðýný þaþýrýyor....o kadar ayak oyunlarý dönüyor ki...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri