"Migros Ticaret Anonim Þirketi (Migros AÞ) kredi borçlarýnýn ödemesinde kullanýlmak üzere 100 milyon TL tutarýnda 2 yýl (728 gün) vadeli tahvil ihraç ediyor.
Talep toplama tarihinin baþlangýcý 22 Ekim olarak belirlenen tahvilin vade baþlangýç tarihi ise 24 Ekim 2018 Çarþamba. Tahvilin 1’inci kupon ödemesi 23 Ocak 2019 tarihinde yapýlacak.
MÝGROS YATIRIMCIYA YÜZDE 4,75 ÝLAVE FAÝZ ÖDEYECEK
Kamuyu Aydýnlatma Platformunda (KAP) yer alan beyanýna göre Migros yatýrýmcýlara üç aylýk Türk Lirasý referans faiz oranýna (TRLIBOR) ilave olarak yüzde 4,75 faiz ödemeyi taahhüt etti. 22 Ekim itibarýyla TRLIBOR (gösterge faizi) 3 aylýk faiz oraný yüzde 28,24 olduðu dikkate alýndýðýnda tahvilin Migrosa finansman maliyeti yýllýk yüzde 32,99'a çýkýyor."
2 yýl vadeli
yýllýk % 33 basit , % 37 bileþiðe denk geliyor.Nitelikli yatýrýmcý satýþ imiþ.
Esasýnda fena bir seçenek gibi durmuyor ama min . 1 milyon
https://www.paragaranti.com/cds buradaki rakamlar sabit, hiç deðiþmiyor. bloomberg de mefta oldu. baþka bir site varmý turkey cds için?
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.
Bence bunlar yerelde ittifakta anlaþamadý. Bahçeli çok istekliydi, ama akp kabul etmedi. Bahçeli bu yüzden andýmýzý bahane ederek kendince onurlu bir þekilde yerelde ittifaktan çýkmýþ oldu. Yoksa gerçek bir sürtüþme olsaydý iþ tamamýyle biterdi...Tabii millet bunu yiyecek o ayrý...
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Teþekkürler dediðiniz gibi yaptim.. bunu diyelimki 10 gun yaptim..Ama 5 inci gun bozdurdum.. bütün faizi bosami gidiyor..yoksa nkolay bono gibi kac gün kalirsa kaldigi kadarmi faizi isliyor
MI 6 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri