-
Elin Dolarlarını borç alıp betona gömenler yüzünden ben bugün %70 enflasyon ile acı çekiyorsam bunun sorumlusu betonculardır en büyük cezayı da onlar çekmelidir.
-

Originally Posted by
umutabi
Yertaş İnşaat konkordato istedi
Ankara ve İstanbul'da önemli metro projelerine imza atan ve 1975 yılında kurulan Yertaş İnşaat, alacaklarını tahsil edemediği için konkordato talep etti.
https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonom...stedi-2697485/
Bir betoncu daha mortu çekmiş, neyse canım DOLARIN çıkışından bize ne betoncular düşünsün hatta daha beter olsunlar.
umut aga insafa gel yetti gari de artıkın beya
-
Doların çıkışından bana ne diyenler grubundan yalaka başı Sabancı holding hisseleri ne zamandır aşağı geliyor, bugünde %4 aşağıda , demek ki YALAKALIK da bir yere kadar para ediyor bir yerden sonra başının çaresine bak diyorlar adama...
-

Originally Posted by
bigmaster
umut aga insafa gel yetti gari de artıkın beya
Nasıl yeter gari diyeyim ya ! ifrit grubu bunlar, bunlar yüzünden %70 enflasyon kazığını yedik , yediğimiz içtiğimiz de geçen seneye göre %100 arttı. Uyanıklık edip zamanında Dolara geçmesek babayı sapına kadar yemiştik de neyse Dolarda olduğumuzdan fazla etkilenmedik.
-
abiler bu gram altini nasil aliyorsunuz fiziki olatak mi ? yoksa bankda altin hesabi acarak mi ?
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Ben gümüşçüyüm. Altını da solladı zaten altın 1 giderse gümüş 2 gider dermişim. Dedim zaten. Ama 1 hafta önce aldığım fiyata yeni geldi.
-
Arkadaşlar, bugünkü hareketin sebebi Bahçeli mi, CDS'nin 400'ü geçtiği söyleniyor. Var mı bir bilgisi olan?
-

Originally Posted by
bahad1r
Arkadaşlar, bugünkü hareketin sebebi Bahçeli mi, CDS'nin 400'ü geçtiği söyleniyor. Var mı bir bilgisi olan?
402 de cds ler
bir halt olacağı yok.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri