Sayfa 171/1230 İlkİlk ... 711211611691701711721731812212716711171 ... SonSon
Arama sonucu : 9840 madde; 1,361 - 1,368 arası.

Konu: ...::: Beyaz Yaka İçin Tasarruf ve Yatırım Koçluğu-2 :::...

1. Son durum hakkında Sn Dudu ve Sn Cautionary'den bir yorum alsak tadından yenmezdi.

2.  Alıntı Originally Posted by Miriel Yazıyı Oku
    Son durum hakkında Sn Dudu ve Sn Cautionary'den bir yorum alsak tadından yenmezdi.
    Önce çocuk yorumu�� en güzel uzun vade yatırım, ülkemiz için, ailemiz için...iyi yetişmiş çocuk...fayda-maliyet acısından en uygunu 2 bence de.

3. Konjonktür analizi konusunu hatırlayan var mı? Benim icin en önemli alım kriterlerinden biriydi.

Bu mevzuyu anlatırken bir de örnek vermiştim..,Türk traktör,,, hatırlayan var mi acaba yazdıklarımı..

4.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Önce çocuk yorumu�� en güzel uzun vade yatırım, ülkemiz için, ailemiz için...iyi yetişmiş çocuk...fayda-maliyet acısından en uygunu 2 bence de.
    Ben öğretmenim onun için uğraşıyorum.. Allah utandırmasın.. 2 iyi bence de 3 çok, 3 olmaz

MI 4W cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Konjonktür analizi konusunu hatırlayan var mı? Benim icin en önemli alım kriterlerinden biriydi.

Bu mevzuyu anlatırken bir de örnek vermiştim..,Türk traktör,,, hatırlayan var mi acaba yazdıklarımı..
    Detayı hatırlamasam da anafikri evet

6. Anlı şanlı kurumların hisse analizi yapan uzmanları Erdemir ve kardemir neden bu kadar sert düşüyor anlamıyoruz diyor.

Ben de diyorum ki bu kadar düşüşe direnmeleri sürprizdi, sonunda olması gereken oluyor. 1 yılda 1 tl den 5,5 tl olan kardemir in borsamız zirveden %30 düşerken zirvede takılması saçmaydı..olması gereken geç de olsa oluyor, çok geciken hareket de haliyle sert gerçekleşiyor.

Biz sert yavaşlayacağız zaten, üstüne dünyada da yavaşlama ve kriz emareleri var..ne olması bekleniyordu ki,

7.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Anlı şanlı kurumların hisse analizi yapan uzmanları Erdemir ve kardemir neden bu kadar sert düşüyor anlamıyoruz diyor.

Ben de diyorum ki bu kadar düşüşe direnmeleri sürprizdi, sonunda olması gereken oluyor. 1 yılda 1 tl den 5,5 tl olan kardemir in borsamız zirveden %30 düşerken zirvede takılması saçmaydı..olması gereken geç de olsa oluyor, çok geciken hareket de haliyle sert gerçekleşiyor.

Biz sert yavaşlayacağız zaten, üstüne dünyada da yavaşlama ve kriz emareleri var..ne olması bekleniyordu ki,
    İlk sorunun dün yazdığım Ereğli ve ISDMR nedeniyle geldiğini tahmin etmiştim ama bugünkü son durum sorum genel gidişat içindi aslında.

8.  Alıntı Originally Posted by Carrah Yazıyı Oku
    Saygıdeğer forumdaslar bir konuda fikrinizi rica ediyorum. Yaklaşık 10 yıl boyunca ayda 100 dolar civari ödeme yapmam gerekiyor. Yani toplamda 20k dolar taahhudum var. Bu borcu hedge etmek için viop da aylık bir kontrat alıp biriktirerek toplamda 20 kontrata ulaşarak pozisyon taşımayı önerir misiniz? Eğer cevap evetse sizce hesabı dövizdeki ani dususlerden korumak için kontrat basina ne kadar teminat hesapta bulundurulmalidir? Umarım sorular çok saçma olmamıştır .cevap icin şimdiden teşekkürler.
    Konratları süresi bittikçe tekrar almalısınız. On yıl kısa süre değil, alım satım komisyonunu bir hesaplayın bakalım. Bunun dışında yatırım hesabı işletim-saklama vb. ücretini de düşünün on yıl için.

Sayfa 171/1230 İlkİlk ... 711211611691701711721731812212716711171 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •