“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Reha Kaya delikanliligin kitabını yazmıştırbir markadır ben zaten sizin haricinizde konuşmustum ama ; arşive şöyle bir baksak acaba gece işte benim stilim izlemeye gittiğiniz günleri görebilir mıyız? Yada sayın guneysu'nun sapancaya gelip gelmeme durumunuza ilgili yengeden izin çıkmadı hususunu bulabilir mıyız ? Ama olsun istisnalar kaideyi bozmaz
![]()
1. İşte benim stilimi ben seyretmiyordum, yengenizden gizli buzdolabından bira araklamaya çalışırkene, o seyrederkene yakalanmıştım!
Bakabilirsiniz, o kadar uzun yazınca ahalinin kafası gitmiş demekki!
2. Yengeniz benim Sapancaya gideceğime dair iddiaya bile girecekti, basitçe annatırsam Sapancaya gidersem, ben ona parayı verecektim!
Gitmez isem, o bana!![]()
Kısacası Sapancaya gelecekler, bana en az 100 gayme borçlu, bu böyle biline!![]()
Dipçik gibim En HAKİKİ DAŞ FIRIN DELİGANLISI Guneysu için, bunlar geçerli değildir!
Afiyet olsun... köşe masadayım...
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Yer İmleri