“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Reha Kaya delikanliligin kitabýný yazmýþtýrbir markadýr ben zaten sizin haricinizde konuþmustum ama ; arþive þöyle bir baksak acaba gece iþte benim stilim izlemeye gittiðiniz günleri görebilir mýyýz? Yada sayýn guneysu'nun sapancaya gelip gelmeme durumunuza ilgili yengeden izin çýkmadý hususunu bulabilir mýyýz ? Ama olsun istisnalar kaideyi bozmaz
![]()
1. Ýþte benim stilimi ben seyretmiyordum, yengenizden gizli buzdolabýndan bira araklamaya çalýþýrkene, o seyrederkene yakalanmýþtým!
Bakabilirsiniz, o kadar uzun yazýnca ahalinin kafasý gitmiþ demekki!
2. Yengeniz benim Sapancaya gideceðime dair iddiaya bile girecekti, basitçe annatýrsam Sapancaya gidersem, ben ona parayý verecektim!
Gitmez isem, o bana!![]()
Kýsacasý Sapancaya gelecekler, bana en az 100 gayme borçlu, bu böyle biline!![]()
Dipçik gibim En HAKÝKÝ DAÞ FIRIN DELÝGANLISI Guneysu için, bunlar geçerli deðildir!
Afiyet olsun... köþe masadayým...
Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
Yer Ýmleri