Hiç farketmez yeterki iski bi şekilde sonuçlansın aynı gun tavanlar başalayacak bence
Buarada dikkat ederseniz seans sonları genelde hareketleniyor..
neden ? tahtadaki shortcu tayfa kapanısştan sonra Amrikadan heran haber korkusu içinde şey korkusuyla gune short girmiyor
gun içi vur kac vur kac tahatyı duman ettiler ama sona geldi bence...
...Tavan tavan giden hissede yatirimci ne gezsin arkadaş...kendinizi hayallerinizle kandirmayin borsa para fonlarin yada patronlarin para dagitim/hayir yerleri degilhic bir zamanda olmayacak zaten...borsa herzeman icin cücük yatirimcinin parasina talip ozellikle bizimki gibi gevşek borsalarda
...halkbank eger ilerliyecekse bir gun; adim adim ilerlerse ancak iş yapar...
![]()
...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...
...Yalnız burunsondan sonra halkb para giriş cikislari her gun ilk 3/5 te...ya 10milyon çıkış ya 10milyon giriş oluyor gün aşırı...eskisi gibi yabancı oranında bariz degisimde yok bir gurtlanması var karnında ama bilemedik
![]()
...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...
...kıriz yatırımcıya/vatandaşabankalar zarar etmez...kırızin en şok hissedildigi 2018 yılı muhtemelen garanti icin 2017den daha karlı gecilecek gibi
![]()
![]()
Yer İmleri