Sayfa 727/1032 İlkİlk ... 227627677717725726727728729737777827 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 5,809 - 5,816 arası.

Konu: HALK Cafe - I

1.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Acayip o proleter. Her turlu muneccimlik, gazlama, mal pazarlama var! Renk getirdi
    pardon ne gazlaması burası zaten 6 ay 1 senedir halkbank grubuna gömülmüşlerin mağdurların derneği değil mi? zaten almışız kurtlanmışız zararına satamıyoruz ve parayı kurtarsak daha uğramayacağız. haber saatini 2.30 3 arasına çekiyorum.
    dün telekom vurgunu haririler saudi prensle tvde görünce ağzım açık kaldı.

2.  Alıntı Originally Posted by proleter Yazıyı Oku
    pardon ne gazlaması burası zaten 6 ay 1 senedir halkbank grubuna gömülmüşlerin mağdurların derneği değil mi? Zaten almışız kurtlanmışız zararına satamıyoruz ve parayı kurtarsak daha uğramayacağız. Haber saatini 2.30 3 arasına çekiyorum.
    Dün telekom vurgunu haririler saudi prensle tvde görünce ağzım açık kaldı.
    helal sana... Ben tekrar inşallah diyorum

3. az şuraya bakın nasıl gülüyorlar. telekom vurgunu hariri bin salman

https://www.ndtv.com/world-news/saud...t-year-1937184

videosu

haririler bizim bankaları hüpletiyor suudlar cinayet işliyor gel gör ki batılı ülkeler ceza kesiyor suudilere silah satıyor para alıyor gene biz zarar ediyoruz.

4.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku

hocam herkes al diyorsa bu ırzı kırık niye gitmiyor o zaman bende bir anı anlatayım

yoğun bakım asistanıyım hastanın biri cihaza bağlı bir türlü uyanmıyor durum kötüye gidiyor... şef konsültasyon iste dedi, başladım doktorları çağırmaya. Nörolog geldi beyinde bir şey yok, dahiliyeci geldi benlik bir şey yok, cerrah geldi ameliyatlık bir durum yok... En son bizim şef koptu. E madem bir şeyi yok niye komada bu hasta mk...

5. Kaçıs yok yine aldik bakalim insallah 6.20 olmaz

6.  Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku
    hocam herkes al diyorsa bu ırzı kırık niye gitmiyor o zaman bende bir anı anlatayım

yoğun bakım asistanıyım hastanın biri cihaza bağlı bir türlü uyanmıyor durum kötüye gidiyor... şef konsültasyon iste dedi, başladım doktorları çağırmaya. Nörolog geldi beyinde bir şey yok, dahiliyeci geldi benlik bir şey yok, cerrah geldi ameliyatlık bir durum yok... En son bizim şef koptu. E madem bir şeyi yok niye komada bu hasta mk...
    Sayın drexty yabancı %88' den %5X lere kadar düştü, henüz bedavaya hatta üstüne para vererek taşıma süremiz daha dolmadı sanırım, o yüzden gidemiyoruz...
    Birkaç iyi haberin art arda gelmesine bakar, tjk jargonundaki gibi artık tırnağının ucunda diye umut ediyorum...
    Lakin TH' nin belirttiği yükseliş trend süreleri gibi bir süre içinde olacaktır bu seferki de, hemen öyle tavan tavan olacağını ben beklemiyorum, inşallah bunda yanılırım...
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir, vereceğiniz kararlar tamamen size aittir...
    Az yazıp, çok okumak istiyorum...

Alıntı Originally Posted by MSB Yazıyı Oku
    Yanlış anlamışsınız bilakis anketlerin boşluğundan, anketlerin bu bilançoda haksız çıkacağından bahsediyor yazım...
    Benim de dedigim o zaten "hicbir iyi haberi gelmiyor"la. Yani anketleri terste birakacak birsey gelmez (hicbir iyi haberi gelmedigine gore).

Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku

Aynen oyle ortak. Ama o size gosterdigim, gercegi ise boyle:

Sayfa 727/1032 İlkİlk ... 227627677717725726727728729737777827 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •