Sayfa 949/1030 İlkİlk ... 449849899939947948949950951959999 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 7,585 - 7,592 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. N kolay bono kullanmış olanlara bir sorum var. Bunu her gün bozup tekrar alınca (üşenmediğimizi ve başka işimiz gücümüz olmadığını farzedersek) getirisi daha yüksek olmaz mı? Örneğin günlük vadeli mevduatlarda oran %25 ise bu aylığın 25,5 ine tekabül ediyor her gün faiziyle birikerek ilerlediği için. Acaba belirli sürede belirili sayıda işlem yapma limiti gibi birşey mi var bu nkolay bonoda? Ilk kez aldım da sistem nasıl çalışıyor onu anlamaya çalışıyorum. Ne diyorsunuz bu işe?

2.  Alıntı Originally Posted by d.ricardo Yazıyı Oku
    N kolay bono kullanmış olanlara bir sorum var. Bunu her gün bozup tekrar alınca (üşenmediğimizi ve başka işimiz gücümüz olmadığını farzedersek) getirisi daha yüksek olmaz mı? Örneğin günlük vadeli mevduatlarda oran %25 ise bu aylığın 25,5 ine tekabül ediyor her gün faiziyle birikerek ilerlediği için. Acaba belirli sürede belirili sayıda işlem yapma limiti gibi birşey mi var bu nkolay bonoda? Ilk kez aldım da sistem nasıl çalışıyor onu anlamaya çalışıyorum. Ne diyorsunuz bu işe?
    have a nice morning.

-her gün alsat getiriyi arttırır
    -limit sınırı yok

syg,

3.  Alıntı Originally Posted by d.ricardo Yazıyı Oku
    N kolay bono kullanmış olanlara bir sorum var. Bunu her gün bozup tekrar alınca (üşenmediğimizi ve başka işimiz gücümüz olmadığını farzedersek) getirisi daha yüksek olmaz mı? Örneğin günlük vadeli mevduatlarda oran %25 ise bu aylığın 25,5 ine tekabül ediyor her gün faiziyle birikerek ilerlediği için. Acaba belirli sürede belirili sayıda işlem yapma limiti gibi birşey mi var bu nkolay bonoda? Ilk kez aldım da sistem nasıl çalışıyor onu anlamaya çalışıyorum. Ne diyorsunuz bu işe?
    Her gün değil ama her hafta satıp almanızı öneririm, çok büyük meblağ olmadıktan sonra her gün al sat uğraşmanıza değecek bir fark elde edemezsiniz. Ama dediğiniz gibi her gün alıp satarak bileşik faizden yararlanabilirsiniz.

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
     Alıntı Originally Posted by d.ricardo Yazıyı Oku
    Ben hergün satıp geri alıyorum.220 bin için hergün vade sonu net tutar bileşik faiz etkisinden dolayı yaklaşık 60 lira artıyor... Tabii aktif 28 bono oranını düşürene kadar her işlem günü satıp geri almaya devam....

5. Teşekkürler cevaplarınız için. Saygılar.

6.  Alıntı Originally Posted by d.ricardo Yazıyı Oku
    Hesabını yapmıştım bunun
    Eski yazılarımdan birinde vardır
    Özetle: haftada bir yapmak bileşiğin kaymağının çoğunu almaya yetiyor, hergün yapmanın bunun üstüne ekstası olmuyor.

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
    Üstat arkadaşlara benim de bir sorum var.Bugün akbank ve ak yatırımla görüştüm zorlu enerjinin bonosu için.Gerçekten cazip komisyon da almıyorlar.Tek merak ettiğim zorlu enerji sonuçta zorlu holdinge bağlı... Tek başına borç ödemiyorum deme durumu olur mu yoksa o borçlar holdinge bağlı diğer kurumlardan alınabilir mi???Ancak zorlu holding konkordato ilan ettiğinde mi sıkıntı olur?

8.  Alıntı Originally Posted by bonocu78 Yazıyı Oku
    Üstat arkadaşlara benim de bir sorum var.Bugün akbank ve ak yatırımla görüştüm zorlu enerjinin bonosu için.Gerçekten cazip komisyon da almıyorlar.Tek merak ettiğim zorlu enerji sonuçta zorlu holdinge bağlı... Tek başına borç ödemiyorum deme durumu olur mu yoksa o borçlar holdinge bağlı diğer kurumlardan alınabilir mi???Ancak zorlu holding konkordato ilan ettiğinde mi sıkıntı olur?
    Şirketin Bağlılık Olarak Holding le bağı varsa olabilir, bu arada detayları aldınız mi komisyon vs. Birde miktar şartı arıyorlar mi?

Sayfa 949/1030 İlkİlk ... 449849899939947948949950951959999 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •