Sayfa 334/1024 İlkİlk ... 234284324332333334335336344384434834 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 2,665 - 2,672 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Cunku o ozel sirket bono larina ulasmak pek kolay degil...
    ulasabilme imkanlarini eger biliyorsaniz yazabilir misiniz..
    Sayın servetbey, çalıştığınız bankanın müşteri temsilcisine sorun onlarda bankanın yatırım bölümüne sorarlar ve size istediğiniz özel şirket tahvil yada bonosunu sağlarlar. Oranlarda devlet tahvilinden şirketin kendisine göre 2-3 puan hep iyi oluyor ama tabi güvencesi nedir orası muamma.

Yahoo da bu sekildedir..

3.7293+0.0671 (+1.8322%)

Alıntı Originally Posted by Ahme Yazıyı Oku
    Allah kahretmesin Usd 3,7477 ile kapadı. Keşke alsaydık eldeki kalan tl'ler ile.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

3.  Alıntı Originally Posted by KARA BORA Yazıyı Oku
    Sn.roxette, hiç hayret etme; sn.Ahme'nin yaşadığı ihbarlıda olsa dolarını çekememe durumu, bu son altı aydır yaşanan bir vakıa haline geldi. Aralık 2016'da ve Şubat 2017'de olmak üzere iki kez QNBFinansbank, bu geçtiğimiz hafta içerisinde de Vakıfbank ihbarlı ödeme talimatımı yerine getiremedi, "merkez bankası döviz vermiyor, nakit olarak ödeyemiyoruz, arzu ederseniz SWIFT yapabiliriz, 60 usd'da size masraf çıkar" (muhabir banka masrafı hariç) dediler. Özel yetki faizi (%3.70) alınarak söz konusu bankada devam etmek zorunda kaldım. Inşallah muktedirlerin döviz üzerinde süpriz olacak bir planları yoktur!
    Haftasonu Hayırlı olur inşallah...
    Akbank bile 54 tl keserken ki bazı müşterielerinden onu da almıyor Finansbank nasıl oluyorda 60 usd alırım diyebiliyor hayret.Muhabir banka ücreti geçen ay 5 euro ödedim taşımalı da geri dönüşte yani gözde büyütülecek bir rakam değil ama pazarlıkla onu da kaldırtabilirsiniz.

Benim MT eurobond olayina da benden aldigi bilgiler ile kendi GM deki arkadaslarina sordu ama bilgi elde edene kadar baya bir zaman harcadik, ufak sehirlerde durum bu sekilde...

Bono olayina gelirsek izne gidince yapacagim elbette dediklerinizi... (devlet guvence elbete yok)

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Sayın servetbey, çalıştığınız bankanın müşteri temsilcisine sorun onlarda bankanın yatırım bölümüne sorarlar ve size istediğiniz özel şirket tahvil yada bonosunu sağlarlar. Oranlarda devlet tahvilinden şirketin kendisine göre 2-3 puan hep iyi oluyor ama tabi güvencesi nedir orası muamma.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

5.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Benim MT eurobond olayina da benden aldigi bilgiler ile kendi GM deki arkadaslarina sordu ama bilgi elde edene kadar baya bir zaman harcadik, ufak sehirlerde durum bu sekilde...

Bono olayina gelirsek izne gidince yapacagim elbette dediklerinizi... (devlet guvence elbete yok)
    BİST 2.ci El Bono Piyasasından alıp satabilirsiniz. Bono masası olan bir banka veya kuruma gidin.
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku

Mt ler helede sizin söylediğiniz gibi küçük şehirdekiler , onları rencide etmek istemem zaten suç onlarda değil onlara bu eğitimi vermeyen bankalarında , her şeyden bi haber oluyorlar. Adama diyorum ki Akbank belli bir oranla teminatla, burada söylendiği gibi TAŞIMALI swap yapıyor, bilmeden, etmeden nayır ! nolamaz ! diyor. Swap`ı ,ilk yaptığımız yıllarda inanın VAKIF bank`ın İstanbuldaki adı lazım olmayan bir şubesinde müdüre biz öğrettik . O kadar diyeyim siz gerisini anlayın. Bu durumlarda gerek buradan gerek başka yerlerden öğrendiğiniz bilgilerle kendi göbek bağınızı kendiniz keseceksiniz .

7.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Cunku o ozel sirket bono larina ulasmak pek kolay degil...
    ulasabilme imkanlarini eger biliyorsaniz yazabilir misiniz..
    ulaşmak zor değil ama arkasında ülkenin sayılı holdinglerinden birisinin olmasını tercih edin mutlaka

8. Selamlar ben burayı son dönemde izleyen biri olarak bir bilgivereyim.
    Bacanağım banka şube müdürüydü. Dediğine göre şube, vade sonunda her tür mevduatı elden vermek zorundaymış
    Eğer veremem nakit yok cart cüret diyolarsa söylenecek şu imiş:
    ''Tamam ödeyemiyorsunuz, ben şimdi noter getiriyorum, resmî olarak bana beyan edersiniz veremeyeceğinizi, tutanak tutarız.
    Ben de bddk ya göndereceğim ilgi tutanağı'' Derseniz, müdür ne yapar eder çevre şubelerden temin eder aynı gün 3-4 saat içinde öder parayı ...demişti. Çünkü paranın ödenmemesi bankacılık kanunlarına uymuyormuş, bankanın bankacılık lisansının iptaline kadar yolu varmış.
    Bu yazdıklarımdan net emin değilim. Sn Jon Dowes çok bilgili biri o netleştirebilir sanırım

Sayfa 334/1024 İlkİlk ... 234284324332333334335336344384434834 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •