Allah kahretmesin Usd 3,7477 ile kapadı. Keşke alsaydık eldeki kalan tl'ler ile.
Allah kahretmesin Usd 3,7477 ile kapadı. Keşke alsaydık eldeki kalan tl'ler ile.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Valla bu topiği eski form da dahil en başından beri izlerim , belki de son bir kaç yıldır gördüğüm en enteresan bilgiyi sn. Ahme paylaşmış ve laf arasında kaynamış gözüküyor ve topiğin has müdavimleri herhangi bir yorumda dahi bulunmamışlar , hayret ki hayret.
sn.Ahme ,
Siz gerçekten ciddi misiniz?
105.000 dolar mevduatınızı önceden çekeceğinizi söylüyorsunuz ve orta büyüklükte banka veremeyeceğini en az 1 hafta da bu kadar doları toparlayacağını ve öyle verebileceğini söyledi ha.
Metallica nın ünlü And Justice for all şarkısındaki şu sözler aklıma geldi. I can't believe.
Piyasa için red allert bence.
Son düzenleme : roxette; 15-04-2017 saat: 01:35.
Bence banka yokuşa sürmüş, yersen hesabı yoksa istediği gün merkez bankasından dövizleri alıp teslim edebilirler.Akbank'ın sistemi çöktüğü günün ertesinde Burgan'dan Akbank'a swift yapmak zorunda idim.Biraz tedirgin oldum sıkıntı devam ederse ne yapacağız dedim Burgan mt ye.O da mb dan nakit alır teslim ederiz dedi ki miktar Ahme'nin bahsettiğinden çok daha fazla olmasına rağmen.
Bankalardan yüksek oran almanın bir yolunu anlatayım uygulayabilen extra kazanç sağlar.90 lı yıllarda bankaların klasik uygulaması tutara göre oran verme durumu nedeniyle istediğim oranı almakta zorlanıyordum.Samimi olduğum bir arkadaşımla anlaştım ikimizin parasının toplamını pazarlık masasına koyuyorduk ve belirlediğimiz vadeye oran kovalıyorduk.Anlaştığımız bankaya parayı gönderiyor orada herkesin kendi hesabında kendi parasını bağlıyorduk.Bankalar sonuçta toplam paraya baktığı ve biz de orana baktığımız için bir süre bu şekilde iyi oranlar alabildik.Bugüne uyarlarsak aynı uygulamayı ister düz mevduat ister swaplı mevduat isterse taşımalı swaplı mevduat için uygulayabilirsiniz.Özellikle swaplı ve taşımalı swaplı miktar barajına takılanlar için bir çözüm olabilir.
Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.
Sn.roxette, hiç hayret etme; sn.Ahme'nin yaşadığı ihbarlıda olsa dolarını çekememe durumu, bu son altı aydır yaşanan bir vakıa haline geldi. Aralık 2016'da ve Şubat 2017'de olmak üzere iki kez QNBFinansbank, bu geçtiğimiz hafta içerisinde de Vakıfbank ihbarlı ödeme talimatımı yerine getiremedi, "merkez bankası döviz vermiyor, nakit olarak ödeyemiyoruz, arzu ederseniz SWIFT yapabiliriz, 60 usd'da size masraf çıkar" (muhabir banka masrafı hariç) dediler. Özel yetki faizi (%3.70) alınarak söz konusu bankada devam etmek zorunda kaldım. Inşallah muktedirlerin döviz üzerinde süpriz olacak bir planları yoktur!
Haftasonu Hayırlı olur inşallah...
Yer İmleri