Sayfa 332/1024 İlkİlk ... 232282322330331332333334342382432832 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 2,649 - 2,656 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Allah kahretmesin Usd 3,7477 ile kapadı. Keşke alsaydık eldeki kalan tl'ler ile.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Valla bu topiği eski form da dahil en başından beri izlerim , belki de son bir kaç yıldır gördüğüm en enteresan bilgiyi sn. Ahme paylaşmış ve laf arasında kaynamış gözüküyor ve topiğin has müdavimleri herhangi bir yorumda dahi bulunmamışlar , hayret ki hayret.

sn.Ahme ,
    Siz gerçekten ciddi misiniz?
    105.000 dolar mevduatınızı önceden çekeceğinizi söylüyorsunuz ve orta büyüklükte banka veremeyeceğini en az 1 hafta da bu kadar doları toparlayacağını ve öyle verebileceğini söyledi ha.
    Metallica nın ünlü And Justice for all şarkısındaki şu sözler aklıma geldi. I can't believe.

Piyasa için red allert bence.
    Son düzenleme : roxette; 15-04-2017 saat: 01:35.

3.  Alıntı Originally Posted by roxette Yazıyı Oku
    Valla bu topiği eski form da dahil en başından beri izlerim , belki de son bir kaç yıldır gördüğüm en enteresan bilgiyi sn. Ahme paylaşmış ve laf arasında kaynamış gözüküyor ve topiğin has müdavimleri herhangi bir yorumda dahi bulunmamışlar , hayret ki hayret.

sn.Ahme ,
    105.000 dolar mevduatınızı önceden çekeceğinizi söylüyorsunuz ve orta büyüklükte banka veremeyeceğini en az 1 hafta da bu kadar doları toparlayacağını ve öyle verebileceğini söyledi ha.
    Metallica nın ünlü One şarkısındaki şu sözler aklıma geldi. I can't believe.

Bence banka yokuşa sürmüş, yersen hesabı yoksa istediği gün merkez bankasından dövizleri alıp teslim edebilirler.Akbank'ın sistemi çöktüğü günün ertesinde Burgan'dan Akbank'a swift yapmak zorunda idim.Biraz tedirgin oldum sıkıntı devam ederse ne yapacağız dedim Burgan mt ye.O da mb dan nakit alır teslim ederiz dedi ki miktar Ahme'nin bahsettiğinden çok daha fazla olmasına rağmen.

4. Bankalardan yüksek oran almanın bir yolunu anlatayım uygulayabilen extra kazanç sağlar.90 lı yıllarda bankaların klasik uygulaması tutara göre oran verme durumu nedeniyle istediğim oranı almakta zorlanıyordum.Samimi olduğum bir arkadaşımla anlaştım ikimizin parasının toplamını pazarlık masasına koyuyorduk ve belirlediğimiz vadeye oran kovalıyorduk.Anlaştığımız bankaya parayı gönderiyor orada herkesin kendi hesabında kendi parasını bağlıyorduk.Bankalar sonuçta toplam paraya baktığı ve biz de orana baktığımız için bir süre bu şekilde iyi oranlar alabildik.Bugüne uyarlarsak aynı uygulamayı ister düz mevduat ister swaplı mevduat isterse taşımalı swaplı mevduat için uygulayabilirsiniz.Özellikle swaplı ve taşımalı swaplı miktar barajına takılanlar için bir çözüm olabilir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Bankalardan yüksek oran almanın bir yolunu anlatayım uygulayabilen extra kazanç sağlar.90 lı yıllarda bankaların klasik uygulaması tutara göre oran verme durumu nedeniyle istediğim oranı almakta zorlanıyordum.Samimi olduğum bir arkadaşımla anlaştım ikimizin parasının toplamını pazarlık masasına koyuyorduk ve belirlediğimiz vadeye oran kovalıyorduk.Anlaştığımız bankaya parayı gönderiyor orada herkesin kendi hesabında kendi parasını bağlıyorduk.Bankalar sonuçta toplam paraya baktığı ve biz de orana baktığımız için bir süre bu şekilde iyi oranlar alabildik.Bugüne uyarlarsak aynı uygulamayı ister düz mevduat ister swaplı mevduat isterse taşımalı swaplı mevduat için uygulayabilirsiniz.Özellikle swaplı ve taşımalı swaplı miktar barajına takılanlar için bir çözüm olabilir.
    Ben bu sistemi 2006-2010 arasinda tum ailenin parasini toplam olarak pazarlik konusu edip basari ile uyguladim.
    Tek tek pazarlik etmek hem pazarlik gucumuzu dusuruyor hem de daha zahmetli oluyordu.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

6.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Hazinenin oranından düşük ise şubeye kalıyor diye biliyorum

. Mt ve müdür vs prim paylaşıyor şube geliri olarak .

Bir keresinde temditte 0.15 eksik verdiğini duydum aynı günde .

Dedim eksik oran verdin bi dahakine telafi edilmezse diye kalmayı düşünmüyorum diye .

Oran düşük gelmedi 0.20 fazla veren var dedi hazineden oran sorayım demek yerine 25 liraya değer zaten eft parası var değer mi taşımaya dedi .

İnternet bankacılığı girdim hesap mevduat yapılmış iptal tuşu yok .

Mt yi aradım cevap vermedi şube genel müdürlük aradı biz bilmeyiz şube ilgilensin diye .

Sonra dilekçe yaz cepten foto çek gönder vadeyi iptal etmek istiyorum vs falan sabah 10:30-11:00 Den 15:30 kadar prosedür sürdü uğraş dur

Girerken canım cicim çıkarken bir sürü angarya çıkartıyorlar burada da benzer olursa ing ye geçeceğim kafam rahat edecek .

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
    Kazık atan mt kardeşime direkt söylemek lazım.
    Ceza olarak da hemen yanında talimatı yazıp çıkmak gerekli.
    Daha sonra yine aynı mt ile iş yapılır mı derseniz bal gibi yapılır.
    Yine olursa hesabı kapar başka şubede açarsınız.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

7.  Alıntı Originally Posted by roxette Yazıyı Oku

sn.Ahme ,
    Metallica nın ünlü And Justice for all şarkısındaki şu sözler aklıma geldi. I can't believe.

Sn.roxette, hiç hayret etme; sn.Ahme'nin yaşadığı ihbarlıda olsa dolarını çekememe durumu, bu son altı aydır yaşanan bir vakıa haline geldi. Aralık 2016'da ve Şubat 2017'de olmak üzere iki kez QNBFinansbank, bu geçtiğimiz hafta içerisinde de Vakıfbank ihbarlı ödeme talimatımı yerine getiremedi, "merkez bankası döviz vermiyor, nakit olarak ödeyemiyoruz, arzu ederseniz SWIFT yapabiliriz, 60 usd'da size masraf çıkar" (muhabir banka masrafı hariç) dediler. Özel yetki faizi (%3.70) alınarak söz konusu bankada devam etmek zorunda kaldım. Inşallah muktedirlerin döviz üzerinde süpriz olacak bir planları yoktur!
    Haftasonu Hayırlı olur inşallah...

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Konu ile ilgili değil ama benim mt .

2016 nın bankaya en çok kazandıran ve en çok kredi kullandıran mt ödülleri almış .

Benim gibi çömez nasıl bir yol izlemeli dersiniz

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
    Sayın forumdaş, elde bu forum gibi bir imkan varken hala MT ye yem oluyorsanız ciddi olarak suçu kendinizde aramanız gerekir. Babamın kızı yada oğlu olsa bir MT bonus kazansın diye paramı pul etmem.

Sayfa 332/1024 İlkİlk ... 232282322330331332333334342382432832 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •