Originally Posted by
acm
ufuktaki tehlikeler...
akp-mhp çatlağı( aslında yerelde ittifak olamayacağından mecburen çatlak) sonucu yerelde muhtemel hezimet ve erken seçim ihtimalinin tekrar masaya gelme olasılığı ( ulen amma istikrarmış 16 yıldır 16000 seçim yaptılar
)
dünya borsalarındaki çöküş değil ama çok esaslı bir düzeltme olasılığının iyiden iyiye ufukta belirmesi.
ekonomik durgunluğa girmemiz ile beraber mevcut konkordato çılgınlığının tepe yapacak olması
yükselen faizlerin konut,otomotiv başta olmak üzere tüm sektörlerde işleri bıçak gibi kesmesi ve kredi faizindeki artışların şirket bilançolarında daha şimdiden tahribata geçmiş olması.
akp'nin düşen oyları durdurabilmek için seçim öncesi yeni bir savurganlık çılgınlığına başlayacak olması ve bunun bütçede yaratacağı büyük tahribat.
bence bu ihtimaller yeter de artar bu piyasanın 2-3 ay önceki dibini test etmesi ve hatta daha da aşağıya kayması için...

Originally Posted by
Drexty
Bu arada Hakan Atilla haberleri canlandı. Denize düşen yılana sarılır hesabı, hulka düşen yalana sarılır oldu bizimkisi... 666 sorum sana, içeriğe vakıf olduğunu biliyorum. En erken 29 ekimde hakan atilla temyizin iptalini isteyebilir diye bir haber vardı bir yerlerde... sonrasında suçluların iadesi kapsamında dönme muhabbetleri... ne dersin? Ayrıca 2 sorum var herkese:
1. Trump seçimden 1 hafta önce böyle bir hamle yapar mı? Hiç bir bedel ödemedik söylemi yalanlanması pahasına... ya da papaz olayını yeniden gündeme getirip 80 milyonluk evanjeliklere sizin için neler yaptım nasıl çalıştım diyerek tabanını konsolide etmek ister mi?
2. 29 ekim Tr için anlamı olan bir gün... böyle bir olasılık binde bir bile olsa piyasa bunu fiyatlamazmıydı... Suud mevzusunun unutturulması fırsatı doğar mı? Halkbank ta HA nın pozisyonundaki GMY nın görevinden alınması ve yeni atamanın olmaması bir beklenti doğurur mu? Ahmet Hakanın yazısı ile gündeme bomba gibi düşen sağlam kaynaklara dayandırılan haber tamamen boş mu? Ateş olmayan yerden duman çıkmaz derler... yorumlarınızı bekliyorum. Muhtemelen yine darı ambarındayım.
Dostlar..
Naçizane görüşlerim Bankacılık endeksinde piyasa ikili dibe gidiyor bu da Kasım ayında görülecek tahminim..
sanayi tarafında durum daha karışık onların dibi daha aşağıda oluşacak kanımca ve bu da endeksi bir önceki dibinden biraz daha aşağıya götürebilir, toparlanmanın da bankacılık endeksi ile başlayacağını düşünüyorum 2019 ile beraber, bu sefer sanayi geri kalacak tahminim.
Halk özelinde GM nin serbest bırakılması, Papaz etkisi gibi olur saman alevi yani...
OFAC çok daha önemli bana göre, ama onda da soru işaretleri var kafamda sürecin bu kadar uzaması acaba ceza gelmeyecek sadece söylenti olarak hisseyi baskılıyorlar diye düşünmüyor değilim.
''Yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür. Gerçeklerle ilgisi yoktur''
''Tek gerçek BeşiktAŞK''
Yer İmleri