Sayfa 737/1032 İlkİlk ... 237637687727735736737738739747787837 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 5,889 - 5,896 arası.

Konu: HALK Cafe - I

1. Bu arada Hakan Atilla haberleri canlandı. Denize düşen yılana sarılır hesabı, hulka düşen yalana sarılır oldu bizimkisi... 666 sorum sana, içeriğe vakıf olduğunu biliyorum. En erken 29 ekimde hakan atilla temyizin iptalini isteyebilir diye bir haber vardı bir yerlerde... sonrasında suçluların iadesi kapsamında dönme muhabbetleri... ne dersin? Ayrıca 2 sorum var herkese:

1. Trump seçimden 1 hafta önce böyle bir hamle yapar mı? Hiç bir bedel ödemedik söylemi yalanlanması pahasına... ya da papaz olayını yeniden gündeme getirip 80 milyonluk evanjeliklere sizin için neler yaptım nasıl çalıştım diyerek tabanını konsolide etmek ister mi?

2. 29 ekim Tr için anlamı olan bir gün... böyle bir olasılık binde bir bile olsa piyasa bunu fiyatlamazmıydı... Suud mevzusunun unutturulması fırsatı doğar mı? Halkbank ta HA nın pozisyonundaki GMY nın görevinden alınması ve yeni atamanın olmaması bir beklenti doğurur mu? Ahmet Hakanın yazısı ile gündeme bomba gibi düşen sağlam kaynaklara dayandırılan haber tamamen boş mu? Ateş olmayan yerden duman çıkmaz derler... yorumlarınızı bekliyorum. Muhtemelen yine darı ambarındayım.

2. sayın drexty kağıdı oturdum inceledim cuma günkü olay komple feyk kokuyor hele son dakikalar 50 günlük altı fake kapanış felan üzerine mum dikmiştir. haber gelecektir. kağıtta bariz bir satış bile yok bir gün önce citi mala gömülmüşken.

halkbank iyi günler diler.

3.  Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku
    Bu arada Hakan Atilla haberleri canlandı. Denize düşen yılana sarılır hesabı, hulka düşen yalana sarılır oldu bizimkisi... 666 sorum sana, içeriğe vakıf olduğunu biliyorum. En erken 29 ekimde hakan atilla temyizin iptalini isteyebilir diye bir haber vardı bir yerlerde... sonrasında suçluların iadesi kapsamında dönme muhabbetleri... ne dersin? Ayrıca 2 sorum var herkese:

1. Trump seçimden 1 hafta önce böyle bir hamle yapar mı? Hiç bir bedel ödemedik söylemi yalanlanması pahasına... ya da papaz olayını yeniden gündeme getirip 80 milyonluk evanjeliklere sizin için neler yaptım nasıl çalıştım diyerek tabanını konsolide etmek ister mi?

2. 29 ekim Tr için anlamı olan bir gün... böyle bir olasılık binde bir bile olsa piyasa bunu fiyatlamazmıydı... Suud mevzusunun unutturulması fırsatı doğar mı? Halkbank ta HA nın pozisyonundaki GMY nın görevinden alınması ve yeni atamanın olmaması bir beklenti doğurur mu? Ahmet Hakanın yazısı ile gündeme bomba gibi düşen sağlam kaynaklara dayandırılan haber tamamen boş mu? Ateş olmayan yerden duman çıkmaz derler... yorumlarınızı bekliyorum. Muhtemelen yine darı ambarındayım.
     Alıntı Originally Posted by proleter Yazıyı Oku
    sayın drexty kağıdı oturdum inceledim cuma günkü olay komple feyk kokuyor hele son dakikalar 50 günlük altı fake kapanış felan üzerine mum dikmiştir. haber gelecektir. kağıtta bariz bir satış bile yok bir gün önce citi mala gömülmüşken.

halkbank iyi günler diler.
    Tek olumlu şey bu olabilir pazartesi h.atilla dilekçe verse temyiz istemiyorum diye bu bile bize yeter. Başka türlüsü savrulmaya devam

Alıntı Originally Posted by acm Yazıyı Oku
    ufuktaki tehlikeler...

akp-mhp çatlağı( aslında yerelde ittifak olamayacağından mecburen çatlak) sonucu yerelde muhtemel hezimet ve erken seçim ihtimalinin tekrar masaya gelme olasılığı ( ulen amma istikrarmış 16 yıldır 16000 seçim yaptılar)

dünya borsalarındaki çöküş değil ama çok esaslı bir düzeltme olasılığının iyiden iyiye ufukta belirmesi.

ekonomik durgunluğa girmemiz ile beraber mevcut konkordato çılgınlığının tepe yapacak olması

yükselen faizlerin konut,otomotiv başta olmak üzere tüm sektörlerde işleri bıçak gibi kesmesi ve kredi faizindeki artışların şirket bilançolarında daha şimdiden tahribata geçmiş olması.

akp'nin düşen oyları durdurabilmek için seçim öncesi yeni bir savurganlık çılgınlığına başlayacak olması ve bunun bütçede yaratacağı büyük tahribat.

bence bu ihtimaller yeter de artar bu piyasanın 2-3 ay önceki dibini test etmesi ve hatta daha da aşağıya kayması için...
     Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku
    Bu arada Hakan Atilla haberleri canlandı. Denize düşen yılana sarılır hesabı, hulka düşen yalana sarılır oldu bizimkisi... 666 sorum sana, içeriğe vakıf olduğunu biliyorum. En erken 29 ekimde hakan atilla temyizin iptalini isteyebilir diye bir haber vardı bir yerlerde... sonrasında suçluların iadesi kapsamında dönme muhabbetleri... ne dersin? Ayrıca 2 sorum var herkese:

Dostlar..
    Naçizane görüşlerim Bankacılık endeksinde piyasa ikili dibe gidiyor bu da Kasım ayında görülecek tahminim..
    sanayi tarafında durum daha karışık onların dibi daha aşağıda oluşacak kanımca ve bu da endeksi bir önceki dibinden biraz daha aşağıya götürebilir, toparlanmanın da bankacılık endeksi ile başlayacağını düşünüyorum 2019 ile beraber, bu sefer sanayi geri kalacak tahminim.
    Halk özelinde GM nin serbest bırakılması, Papaz etkisi gibi olur saman alevi yani...
    OFAC çok daha önemli bana göre, ama onda da soru işaretleri var kafamda sürecin bu kadar uzaması acaba ceza gelmeyecek sadece söylenti olarak hisseyi baskılıyorlar diye düşünmüyor değilim.
    ''Yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür. Gerçeklerle ilgisi yoktur''
    ''Tek gerçek BeşiktAŞK''

Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku

En erken niye 29 Ekim anlayamadim. HA kendi dilekcesini cekebilir istedigi zaman. Ama New York savciligi da itiraz etmisti. Bu konu ile arastirma yaptim, birsey bulamadim. Yani adamlarin boyle bir dilekcesi var mi, yok mu belli degil. Mahkeme katibi Adam Klassfeld'e tweet attim savcilik basvurmus mu boyle bir itiraza diye. O da Trump dusmanligindan bakacak vakit bulamadi herhalde.

1. Trump baska islerle mesgul su aralar. Adamlar Trump'in basina yeni bir bela sardilar simdi. Guney Amerikadan 10 bin kislik bir migrant caravan geliyormus. ABD'ye penetration yapacaklarmis. Trump da "Orduyu yollarim durdumak icin" dedi.
    Abi komedi gibi artik. Bu dunyadan baska yasayacak yer bulmak gerekli. Bu insanlarla olmuyor

6. Adamlar bizim beklentimizin tersine hareket ediyor sali piyasayi kadirip dip burasi bize inandirinca çakacaklar bence.

fırsatlar ülkesi abd yi fırsatçılar bitirecek allem
    tıpkı romalılarda olduğu gibi
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

8.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Sizin gözünüzden kaçmış, 2 Ekim'de ekonomi yazarı Uğur Gürses hesaplayıp bulmuştu tutarları, keşke o zaman paylaşsaydım burada. Bunun üzerine 3 Ekim'de CB sözcüsü İbrahim Kalın da aktarmayı onayladı.

Kısaca aşağıya ilgili yerleri alıntılıyorum, linkler de en altta:

Uğur Gürses'in blogundan - 2 Ekim:
    "Halkbank 2.979 milyon TL, Vakıfbank 4.993 milyon TL, Eximbank 2.901 milyon TL ihraç yaptılar." ... "Bu tahvilleri satan da satış tescilini de yaptıran da İşsizlik Sigortası Fonu."
    (https://ugurses.net/2018/10/02/borsa...fonu-haberini/)

Basından - 4 Ekim:
    Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, piyasalarda yakından takip edilen İşsizlik Sigortası Fonu'na ait 11 milyar TL'nin üç kamu bankasına aktarılmasına ilişkin süreci "kamu kaynaklarının daha etkin kullanılması" olarak tanımladı. "Kamu fonları devletin içerisinde zaman zaman farklı yerlerde kullanılmıştır. Geçmişte de bu oldu. Özal döneminden beri bu tür uygulamalar yapılmıştır, AK Parti dönemlerinde de yapılmıştır. Geçen sene de buna benzer birtakım kaydırmalar yapılmıştır. Burada herhangi bir risk, tehlike söz konusu değil."
    (https://www.dunya.com/finans/haberle...-haberi-429191)
    halkbank borsa işin eglencesi fakat varlik fonunun 3 bankaya para aktarmasi ve syn c.b. inin son konusmasinda piyasadaki mali sıkınti konusunda calisma yapiyoruz diye is adamlarini sabira cagirmasi...diger yandan zorunlu bes den cayanlarin(5milyon civari calisan) tekrar sisteme otomatik katiliminin saglanacagi ve en az yeni katilimcilar dahil 3 yil cayma haklarinin olmayacagi likid varlik fonunun nerelerden saglanacagi konusunda isaretler vermekte...calisandan kesilen bes lerle devlet bankalari araciligiyla patronlara likidide saglanacak gibi...nekadar hayirli olur yada olacak bilemedim

bu arada trumptan secim bitene kadar bisey beklememek lazim...secimden sonra hakan atilla gelirmi gelmezmi bilemem lakin öncesi zor gibi...iran yaptirimlarindada trumptan bir show beklemek şasirtici olmaz secim öncesi...anlicaniz ibre önümüzdeki haftada pek ic acici degil gibi..

Sayfa 737/1032 İlkİlk ... 237637687727735736737738739747787837 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •