Arslan, "Bankacýlýk sektörüne baktýðýmýz zamanda elbette temellerinin saðlam olduðunu görüyoruz. Gerek sermayemiz gerek likidite açýsýndan hýzla güçlü bir pozisyona doðru ilerliyoruz. Faiz ve kur cephesinde bir dalgalanma oluþtu. Bu dalgalanma özellikle yurt dýþý piyasalar açýsýndan hak etmediðimiz, ülkemiz ekonomik gerçekleri ile baðdaþmayan deðerlendirmelere maruz kaldý. Ama geldiðimiz an itibariyle ben bu dalgalý sürecin geride kaldýðýna inanýyorum." dedi
bir cok ky bistte ve bir cok hissede ikili dip bekliyor fakat olmayacagi analizini yapiyorum kendi adima...kasimda bist ve halkb dipten cikists part iki ye gecebilir...panik hava yerini ekonomik duzeltmeye birakacaktir; ekonomik duzeltme enflasyon cari acik ve tahvillere fon girisi olarak kendini gosterecektir; ekonomik iyilesme icin ise daha 6ay/1yillik periyot gecmesi beklenebilir...
...Biraz zaman geçsin herþeyi unutacaksýn; biraz zaman geçsin herþey seni unutacaK...(Bendememiþmiydim çabasý beyhude, bilmedigini bilmek bakÝ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSÝYEM OLAMAZ...
Sosyal medya da Sn Atilla nýn bu hafta TR ye döneceðini söyleyenler var AMA ben abd seçim öncesi böyle bir olay beklemiyorum, zira trump kesinlikle anlaþma yapmadým dedi. Aksi takdirde yalancý çýkar.
Þöyle de bir durum var tabi, yargý da ki demokrat destekçilerinden aksi karar alýp trumpý seçim öncesi zor durum da býrakabilir mi ? Bu olay abd kamuoyunda ne derece belirleyici tabi o da tartýþýlýr
( ora da durumlar fsrklý yargý baðýmsýz demeyin ben dünyanýn hiç bir ülkesin de yargýnýn %100 baðýmsýz olduðuna inanmýylrum)
https://tr.sputniknews.com/ekonomi/2...-hakan-atilla/
Halkbank genel müdürü 18.01.2018 de bunlarý söylediðinde Halkb= 10,22 TL miþ, demek ki yabancý hisseyle bayaðý bir ilgilenmiþ
MÜMÝN, BÝR SEFER ISIRILDIÐI DELÝKTEN BÝR DAHA ISIRILMAZ
Yer Ýmleri