Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku
Bu arada Hakan Atilla haberleri canlandı. Denize düşen yılana sarılır hesabı, hulka düşen yalana sarılır oldu bizimkisi... 666 sorum sana, içeriğe vakıf olduğunu biliyorum. En erken 29 ekimde hakan atilla temyizin iptalini isteyebilir diye bir haber vardı bir yerlerde... sonrasında suçluların iadesi kapsamında dönme muhabbetleri... ne dersin? Ayrıca 2 sorum var herkese:

1. Trump seçimden 1 hafta önce böyle bir hamle yapar mı? Hiç bir bedel ödemedik söylemi yalanlanması pahasına... ya da papaz olayını yeniden gündeme getirip 80 milyonluk evanjeliklere sizin için neler yaptım nasıl çalıştım diyerek tabanını konsolide etmek ister mi?

2. 29 ekim Tr için anlamı olan bir gün... böyle bir olasılık binde bir bile olsa piyasa bunu fiyatlamazmıydı... Suud mevzusunun unutturulması fırsatı doğar mı? Halkbank ta HA nın pozisyonundaki GMY nın görevinden alınması ve yeni atamanın olmaması bir beklenti doğurur mu? Ahmet Hakanın yazısı ile gündeme bomba gibi düşen sağlam kaynaklara dayandırılan haber tamamen boş mu? Ateş olmayan yerden duman çıkmaz derler... yorumlarınızı bekliyorum. Muhtemelen yine darı ambarındayım.
 Alıntı Originally Posted by proleter Yazıyı Oku
sayın drexty kağıdı oturdum inceledim cuma günkü olay komple feyk kokuyor hele son dakikalar 50 günlük altı fake kapanış felan üzerine mum dikmiştir. haber gelecektir. kağıtta bariz bir satış bile yok bir gün önce citi mala gömülmüşken.

halkbank iyi günler diler.
Tek olumlu şey bu olabilir pazartesi h.atilla dilekçe verse temyiz istemiyorum diye bu bile bize yeter. Başka türlüsü savrulmaya devam