Sayfa 160/639 İlkİlk ... 60110150158159160161162170210260 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 1,273 - 1,280 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    Burada seddulbahir dışında kimseye inanmam.geri kalan herkes ya patron uşağı ya da işkembeden sallıyor.. .
    Burada birbirimize lâf yetiştirerek sayfayı kirletiyoruz ama seddülbahir hariç kalan herkesi spegin veya patronun adamı yaptın cevap yazma zarureti doğdu...

Batmaz ise ve hisseyi satmak nasip olursa söz maliyetim ne elimde kaç lot var ve kaça sattım zamanı geldiğinde buraya yazacağım...

Emin ol spek ile irtibatım olsa hisseyi bu kadar sığ bu kadar hareketsiz yaptırmaz sadece geçen yıldan bu tarafa en az 5 kez teknik ile uyumlu hale getirip asansör yapardım ve en az 5 inde de minimum 60 görür 200 günlük ortalama 50 kuruş üstünde olurdu bu kadar vurdumduymaz olmazdım...

2.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Burada birbirimize lâf yetiştirerek sayfayı kirletiyoruz ama seddülbahir hariç kalan herkesi spegin veya patronun adamı yaptın cevap yazma zarureti doğdu...

Batmaz ise ve hisseyi satmak nasip olursa söz maliyetim ne elimde kaç lot var ve kaça sattım zamanı geldiğinde buraya yazacağım...

Emin ol spek ile irtibatım olsa hisseyi bu kadar sığ bu kadar hareketsiz yaptırmaz sadece geçen yıldan bu tarafa en az 5 kez teknik ile uyumlu hale getirip asansör yapardım ve en az 5 inde de minimum 60 görür 200 günlük ortalama 50 kuruş üstünde olurdu bu kadar vurdumduymaz olmazdım...
    Bos konuşuyorsun Ümit..seddulbahir de ümidi keserse benim için biter bu kağıt.yoksa sizin palavralarinizin hiçbir önemi yok...

3.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    Burada seddulbahir dışında kimseye inanmam.geri kalan herkes ya patron uşağı ya da işkembeden sallıyor.. .
    Diyecek cevabım var ama zamana bırakıyorum çok değil yakın zamanda o cevabı fazlası ile vereceğim inşallah...

4.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    Dakko,sufilerce Kıtmir soyundan geldiğine inanılan bir köpeğin ismi;kendini feda etmesiyle ünlü.Niğdeli bir firma da kurtuluşa ermek için hem kendini hem de arazilerini feda etmeye hazırlanıyor.Ayhan da Menzil'in parasın zeı yönettiği için,bu tarz sufi göndermeler yapıyor.Oysaki ramazan ayında bira içip,utanmadan videosunu paylaşan bir adamdır,sufiliği kullanır,ağzı iyi laf yapar.Piyasa dolandırıcısıdır,ciddi manipüle eder el attığı hisseyi ama her ne hikmetse kazanan KY sayısı hep azınlıkta kalır.Bir dönem Hüseyin Erdem Hor ile Tmpol'e de el atmıştı.Çok temkinli olun.Oylum'u 0,60'dan 3'e çıkardı ama hedef fiyat 66 dedi;hisse şimdi 2TL.SPK tarafından Savcılığa gönderilmiş bir düzine dolandırıcılık ihbarı var.Kervan,Taçtr,İztar,Tmpol,Artog ve daha niceleri...Dikkatli olun.Özetle bizimle alakası yok ;)
    Hocam halkalı da bulunan sirket merkezi kirami yoksa mülk olarak şirkete veya ortaklarami ait.... Keza kalkalida 1 daire 1 mio civarinda....

5.  Alıntı Originally Posted by muratz Yazıyı Oku
    Hocam halkalı da bulunan sirket merkezi kirami yoksa mülk olarak şirkete veya ortaklarami ait.... Keza kalkalida 1 daire 1 mio civarinda....
    Kira dostum;2016'da 1,2 milyon TL ödediler hatta..
    Zaten kendinin olsa da ipotekli olurdu,bize faydası olmazdı.170 milyon TL kredi borcu var.

6.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    Kira dostum;2016'da 1,2 milyon TL ödediler hatta..
    Zaten kendinin olsa da ipotekli olurdu,bize faydası olmazdı.170 milyon TL kredi borcu var.
    Anladım hocam teşekkürler... Peki bu hep atıfta bulunulan ortakların şahsi malvarliklari hikâyesi nedir acaba.... Bunların şahsi malvarliklarini araştırıp öğrenecek teyit edecek bir imkânımız varmı ?

7.  Alıntı Originally Posted by muratz Yazıyı Oku
    Anladım hocam teşekkürler... Peki bu hep atıfta bulunulan ortakların şahsi malvarliklari hikâyesi nedir acaba.... Bunların şahsi malvarliklarini araştırıp öğrenecek teyit edecek bir imkânımız varmı ?
    Ortaklara ait taşınır taşınmaz mallar kast ediliyor.Arsa,arazi,bina,şirket v.s. gibi.Misal,Doruk'un %100'ü Serdal Akyürek'e ait.Durup bir düşünmek lazım,bu alacak madem tüzel kişilerden de;ne diye ortakların şahsi mal varlıklarıyla karşılanacak değil mi?Ortaklar aslında bu para Taco ya da Doruk'un borcu değil,bizim borcumuz demeye getiriyorlar.

8.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    Ortaklara ait taşınır taşınmaz mallar kast ediliyor.Arsa,arazi,bina,şirket v.s. gibi.Misal,Doruk'un %100'ü Serdal Akyürek'e ait.Durup bir düşünmek lazım,bu alacak madem tüzel kişilerden de;ne diye ortakların şahsi mal varlıklarıyla karşılanacak değil mi?Ortaklar aslında bu para Taco ya da Doruk'un borcu değil,bizim borcumuz demeye getiriyorlar.
    Hocam sonucta ne olacak bu isin sonu...olumlu bir gelisme olacaksa hangi vadede gelismeler olur. Ve olumlu gelisme olacaksa neden beklenti satin alınmıyor..

Sayfa 160/639 İlkİlk ... 60110150158159160161162170210260 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •