Sayfa 67/196 İlkİlk ... 1757656667686977117167 ... SonSon
Arama sonucu : 1562 madde; 529 - 536 arası.

Konu: RAYSG - Ray Sigorta

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,012
     Alıntı Originally Posted by beyazsayfa Yazıyı Oku
    Büyük yada küçük harfe takılma.hepsi benim,ya yasak gelmiştir ,yada şifre unutmuşum dur.o yüzden böyle ufak detaylara takılma.

General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    yahu yasak başka.. sen o zaman ahmetkarayım diyeydin bende net görürdüm seni.. takıl karasayfaya hayatını yaşa

2.  Alıntı Originally Posted by Seavoice Yazıyı Oku
    1 lot değil 4 lot aldım sattım yetmezmi? sanki hilali ahmere destek atıyosun beyazkara.. para kazanmışsın hayır işledim diyosun.. hayır karşılıksız yapılandır.. hayırdan bile nemalanıyorsun ya afiyet olsun
    Bu kısır çekişmeden sıkıldım artık.sen başlatmasan ben bi şey yazmayacaktım. Ben yazdığımda ne Ahmet, ne beyaz vardı . Dediğin için yazdım.tebrik ederim ilk sen keşfetmişsin ,madalya taktılar mı bari.bana gümüş madalya takan olmadı da.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,012
    Bu hissenin ,bizim bilmediğimiz bir hikayesi olmalı.biz de burada boşu boşuna tartışıyoruz.yaşayıp görelim.bu hissede grafik işlemez.gedikten algoritmik alış yapıyorlar.bu ancak patronun işi olur.gerisi hikaye

atlayalımmı usta?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,012
    Bu kısır çekişmeden sıkıldım artık.sen başlatmasan ben bi şey yazmayacaktım. Ben yazdığımda ne Ahmet, ne beyaz vardı . Dediğin için yazdım.tebrik ederim ilk sen keşfetmişsin ,madalya taktılar mı bari.bana gümüş madalya takan olmadı da.

yok ya.. musa babanın türküsündeki gibi.. bu dünyanın direği yok, merhameti yüreği yok, grafiğin gereği yok, rayın sonu görünüyor

5.  Alıntı Originally Posted by Seavoice Yazıyı Oku
    atlayalımmı usta?
    Atla gel Şaban filmi çevirmiyoruz.ben elimdeki 0 maliyetli olanları tutacağım.herkesin parası da, aklı da kendine.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,012
    Atla gel Şaban filmi çevirmiyoruz.ben elimdeki 0 maliyetli olanları tutacağım.herkesin parası da, aklı da kendine.

beraber voltranı oluşturalım diyodun, şimdide gaddar kerim oldun.. yakıştımı sana

7.  Alıntı Originally Posted by Seavoice Yazıyı Oku
    beraber voltranı oluşturalım diyodun, şimdide gaddar kerim oldun.. yakıştımı sana
    Sen benim teklifime hiç olumlu bakmadın ki. Aynı teklifim her zaman için geçerli. Ama raysg artık dipte değil.ama Albaraka ve yaprak için Voltran uyar.

8.  Alıntı Originally Posted by Seavoice Yazıyı Oku
    yok ya.. musa babanın türküsündeki gibi.. bu dünyanın direği yok, merhameti yüreği yok, grafiğin gereği yok, rayın sonu görünüyor
    [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]

Sayfa 67/196 İlkİlk ... 1757656667686977117167 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •