Sayfa 726/967 İlkİlk ... 226626676716724725726727728736776826 ... SonSon
Arama sonucu : 7735 madde; 5,801 - 5,808 arası.

Konu: DGNMO - Doğanlar Mobilya

1. Patron iyi niyetliyim diyorsa söz verdiği alımı bugün yapsın hisse tavana gider hem kendi yüksekten sattığı malları yerine koyar hemde yatırımcısına biraz nefes aldırır moral verir. Ama baskı yapıp daha alttan almak varken niye böyle bir şey yapsın ki....

2.  Alıntı Originally Posted by rasst Yazıyı Oku
    İşte bu benim dangalağım durgun ve sessiz. Tek kademe için dağlar devirir. Açın acıklı şarkıları bir kadeh de şarap, yayılın DOĞTAŞ KEPELEK oturma gruplarınızın üstüne (Yoksa mutlaka edinin ) kaybetmeye ve kayıpta olmaya için derim.

Yolunuz açık olsun
    Adam haklı çıktı 083 oldu kağıt herkese hayırlı işlerrr

3. Gedik şu an ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum. Hisse 3,2M lot işlem görmüş 2,6M lotu alan satan Gedik. Yukarıdan alıyor aşağıdan satıyor sonra tekrar alıyor.Tek başına çalıp oynuyor !

4. Bunların amacı hacim yaptırmak boş boş, B grubuna düşmemesi için... Yeni ky çekebilmek için...

Alıntı Originally Posted by vizara Yazıyı Oku
    Gedik şu an ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum. Hisse 3,2M lot işlem görmüş 2,6M lotu alan satan Gedik. Yukarıdan alıyor aşağıdan satıyor sonra tekrar alıyor.Tek başına çalıp oynuyor !
    y.t.d.

5. Endeks geri geldi artıya geçecek bizse düşmesini biliyoruz ama çıkmasını bilmiyoruz. Hala -%4,5. Tebrikler

6. Bugün de full yabancı satışı olmuş...
    y.t.d.

7.  Alıntı Originally Posted by hissedar Yazıyı Oku
    Bugün de full yabancı satışı olmuş...
    Yabancı falan yok aga,

borsaya "yabancı"!! Davut var. Tabii yersen..

yatırım tavsiyesi değildir..

8. Pasta

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 726/967 İlkİlk ... 226626676716724725726727728736776826 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •