Sayfa 997/1030 İlkİlk ... 4978979479879959969979989991007 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 7,969 - 7,976 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Aktif Nkolay oranı 27,5 olmuş,
    %28'den park etmiştim, üzerine eklenen tutarlarla birlikte bozup %27,5'tan aldığımda kafa kafaya geleceği noktayı hesaplayacağım, tabi o zamana kadar daha da inmezse
    Bu arada Amerika borsaları artıda kapatmış, dolar da düşüyor, bugün borsa şahlanabilir sanki

2.  Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    Aktif Nkolay oranı 27,5 olmuş,
    %28'den park etmiştim, üzerine eklenen tutarlarla birlikte bozup %27,5'tan aldığımda kafa kafaya geleceği noktayı hesaplayacağım, tabi o zamana kadar daha da inmezse
    Bu arada Amerika borsaları artıda kapatmış, dolar da düşüyor, bugün borsa şahlanabilir sanki
    Aktif 28 görunuyor kim dedi 27.5 diye

3.  Alıntı Originally Posted by Secoli Yazıyı Oku
    Aktif 28 görunuyor kim dedi 27.5 diye
    Müşteri temsilcisi
    Güncellerler merak etmeyin

4.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Isyat vardi bir ara 3 ay tutabildim.
    Finans kagitlarini sevmiyorum. Onlardan aldigim temettunun gecmis enflasyon kadarini tekrar sermayeye eklenmesi gerektigini dusunuyorum.
    Isyat'a bakarsaniz yillardir fiyat artmiyor anapara eriyor, bunun onune gecmek icin temettunun icinden enflasyon kadarini tekrar sermayeye eklemeniz gerekir.
    Syg,
    Crdfada isyatirimda sırf temettü alım diyenler için fiyat artışı beklentisi olmasın zaten bunlarda .alıp 10 yıl tutacam diyenler için 10 yılda maliyeti 0 layabilecek 2 hisse..ha fiyatlarında artarsa çifte katmerli olur..ama aynen isyatirim yıllardır yükselmeyen bir hisse crdfaya ya gelince bir zamanlar 6 TL olduğunu bilirim...hersene %15_20 arası temettü vermelerinin etkiside var tabi fiyatlarinin artmayisinda..hersene 15_20 kademe temettuyle geri geliyor ..tabi bu sene temettuler az verilecektir yinede bu 2 şirket tahminim enflasyona en yakın oranda vereceklerdir ...diğer temettü şirketleri %2_10 arası gezinirler ....benim bir arkadasta 120 K isyatirim var adamın maliyet 0.08 kuruş ..ne zaman aldığını unutmuş temettusunu ala ala hersene nerdeyse maliyet 0 adamda .

ing turuncu ekstra 22 gözüküyor bende. bilgisi olan varmıdır ? dün gece 24 den işlem almış

Alıntı Originally Posted by ozzyken Yazıyı Oku
    dolar gel gel yapıyor.bir bana değil tüm sıkışmış mazlum mevduat sahiplerine de yapıyor.
    biz almayalım dedikçe düştü.
    şuan şahsen benim sabır safhamdır ve bu sabır bi yere kadar.
    4.90-5.20 citasina gelmedigi surece dolar benim icin pahali...hele 6 tl uzerinden dolar alanlara bizzat yemek ismarlayip tanismak isterim..bir hayranlari olarak....)

Alıntı Originally Posted by doctor Yazıyı Oku
    talihsiz bir açıklama olmuş her açıdan.
    İsbankasi %29 faiz versin ben kendilerine 2 yil maas almadan hademe olucam soz..)

8. % 19 yazmıştır. fazla üstelemeyin. klavye hatasıdır... görmezden geliniz...

Sayfa 997/1030 İlkİlk ... 4978979479879959969979989991007 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •