Sayfa 336/1024 İlkİlk ... 236286326334335336337338346386436836 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 2,681 - 2,688 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Faizler yüksek ise TL bazlı bonolar trade edilebilir...Fakat bu günki gibi bıçak sırtında olduğu dönemde göstergede küçük oynamalar bile uzun vadeli bonolarda size ciddi zarar yazabilir... Faizler %20 civarında gezerken ben bonoda takılıyordum...Şimdi mevduat , döviz ve borsada takılıyorum ....

Cuma günü burgan dan nakit dolar talebimiz 2-3 saat içerisinde gerçekleşti.... Bankadan bankaya farklı uygulama olabilir....

Bir dönem 2011 de borsadaki yüklü TL yi Garan a eft yaptım ve parayı çekeceğimi söyledim.... Şubeye gittiğimde bu kadar nakit ödeme yapamayız sizi şu şubeye yönlendirelim veya yarın gelin dediler...Yönlendirdikleri şubeden o parayı almıştım....

2.  Alıntı Originally Posted by roxette Yazıyı Oku
    Topiğin tecrübeli arkadaşları, sn.Ahme nin hem de küçük olmayan yani minimum orta ölçekteki bankadan Cuma günü söyleyip pazartesi çekeceğini bildirmesine rağmen 1 haftadan önce ödenemeyeceğini bildirdiği 105.000 dolarlık mevduatına ilişkin haberinden sonra ben de dahil piyasalar adına gerçekten çok ürktüm.

Burada bir çok kişi ben de dahil % 3,5 - 4 arası dolar faizini alıyoruz , sanırım sadece sn.umutabi sisteme olan güvensizliğinden bankada bulundurmayı tercih etmiyor. Bir süre ben de bunu denemiştim ama topikte de yazmıştım , oturduğum sitede hırsızlık olaylarının artmasından dolayı bankaya yatırmak zorunda kaldım. Yılbaşından kısa bir süre sonra qnbfinansbankdaki dolar hesabımı 200 bin dolar kadar idi 1 gün önce bildirdim ve ertesi gün elden sorunsuz çektim. sn.Kara Bora qnbfinans da sorun yaşadığını bildirmiş ama ben sorun yaşamamıştım , tabi ki bu 4 ay önce oldu. Elden aldığım parayı caddenin karşı tarafına geçip İng ye yatırmıştım. Ama sn.Ahme nin dediklerinden gerçekten tırstım. Yaş 49 , Kastelli olayını , Banker Bako olayını çocuk olmama rağmen o zamanlarda çok iyi hatırlıyorum. İmar bankası olayı keza öyle. Tamam şimdiki küresellik , fiziki büyüklük , bilgi şeffaflığı tabi ki o günlerle mukayese kabul etmez ama bu işlerde çocuk oyuncağı değil , Allah korusun hiç bir şeye benzemez. Şahsen bankaya cumadan haber verip , pazartesi çekeceğimi bildirip bana 1 haftada verebileceklerini söyleseler ilk önce o bankada küçük de olsa bir olay çıkartırım, sonra yukarıda bir forumdaşın belirttiği gibi parasını ödeyip noter getirtip Bddk ya şikayet mevzusunu da biliyorum , onu uygulardım. Ki bu şikayet konusu gerçekten etkili oluyor , daha 10 gün önce 78 yaşındaki anneciğimin emekli promosyon parasını 1 ay geçmesine rağmen ödemeyen Denizbank da bu olayı taze yaşadım , mt kıza sebebini sorduğumda bir de lakaytlaşmaya başladı ve eğer güvenlik görevlisi olmasa elimden biraz zor alırlardı , müdüre hanıma binbir hışımla çıktım hem müdürü olarak onun hem de o şırfıntının kimlik bilgilerini sordum , hem Denizbank yönetimine , hem Bddk ya, hem şikayetvar a şikayetedeciğim sizi diye , müdüre hanımın odasından bilgileri aldıktan sonra bankadan dışarı çıkıp son bir kere atm den baktım , 1 aydır ödenmeyen promosyon hesaba yatmıştı.

Bankalar , sorunun çıkarsa sana acımaz. Sen de acımayacaksın.
    ben 10 unda bankaya gitmiştim lafın arası dolarımı 14 Nisa'nda çekmek istesem size ne zaman haber vermem gerekir dedim büyük miktarda 1 gün önce gün içi ise o gün gelen döviz olursa 40/50 bin $ ı öderiz dediler Yen'i prosedür buymuş ben böyle haberleri daha öncede yaşadım mesela 2000 de boy boy gazete haberleri dolar bitti yok banklar ödemiyor 3,90-3,95 de aynı mevzu olmuş olabilir hepsi uydurma içerde döviz az ise çareside yok değil çekersin GLP yi 21 e baktın dolar gelmiyor çekersin 41 e bu durumda en az 200 milyar $ ülkeye girer dünyada büyük fonlar var trilyon $ lık ve bekliyorlar birde banka batna hikayesi buda imkansız biri bastırır alır parayı bu hikayelere ben zerre inanmıyorum yalnız enflasyon uçarken GLP bu sene roket yapınca beton sektörü batarmış batarsa batsın devlet tınlamaz duymaz batan batacak kapitalist sistem bu, akıllı olan kalacak olmayan batacak , dolar konusuna hiç girmeyeceğim vatandaş yaşayarak öğrensin ben 2000 dersimi alıp kenara çekildim
    Parayı hedefiniz yapmayın. 1$ Elli kuruş olacak
    duhul: eylül 2012

3.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    mesajınızı tekrar okuyunca Vakıfbank olduğunu gördüm ben gözden kaçırmışım.Fakat 60 usd masrafı bankanın kestiği sonucu çıkıyor yazdığınızdan çünkü parantez içinde muhabir banka masrafı hariç diye belirtmişsiniz.
    Doğrudur, şimdi oldu, 6 $ muhabir banka ücreti de hariçti.
    Muhabir banka ücreti de Şöyle: Eğer paranızın karşı tarafa tam olarak gitmesini isterseniz bankanıza ödediğiniz swift ücreti nin yanında ekstra bir kaç gün sonra hesabınıza yansıtılan muhabir masrafını da ödemek zorundasınız. Karşı tarafa masraf içinden gönderilsin seçeneği ile göndermek istediğinizde muhabir kendi masraf tutarını alarak alıcı bankaya transfer tutarını iletir.

Standart unlu nun fonu icindeki AYNES ten ne cektigimi bi ben bilirim zaten...

Denizli Antalya yolundaki (acipayam) fabrikanin onunden gecerken de uzun uzun bakarim sirkete.........

Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    ulaşmak zor değil ama arkasında ülkenin sayılı holdinglerinden birisinin olmasını tercih edin mutlaka
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Noter, oraya kac liraya gelir......

bu noter yöntemini yıllar önce Vakıfbank'ta uyguladım ve işe yaradı.

6.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Noter, oraya kac liraya gelir......
    Noter lafı yetti gelmesine gerek kalmadı ☺️

F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ama amacimiz tum parayi elde etmek, faiz i alsak ne olur ki ..... %3-4 yani olay %100 almak..

Noter lafı yetti gelmesine gerek kalmadı ☺ï¸

F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Ama amacimiz tum parayi elde etmek, faiz i alsak ne olur ki ..... %3-4 yani olay %100 almak..
    Sadece faiz ödemesi mi sandınız tabii ki paranın tamamının ödenmesidir konu

Sayfa 336/1024 İlkİlk ... 236286326334335336337338346386436836 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •