Sayfa 760/1032 İlkİlk ... 260660710750758759760761762770810860 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 6,073 - 6,080 arası.

Konu: HALK Cafe - I

1. HALKB'de elindeki hisseleri azaltma cihetine gitmeyen Blakrock gibi 3 tane daha "uzun vadeli yatırımcı" türünden yabancı fon var: Dimensional, Mondrian ve Vanguard. Geçen sene yaz aylarında Vanguard bir miktar satış yaptı ama elindeki toplama oranla ciddi miktarda değildi bu. Şu anda 40 milyon lot civarında HALKB hissesine sahip Vanguard fonları.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

2. ...SIRA HALKB tA GİBİ !

Rahip Brunsonın yargılanma sürecinin bitmesi ve ülkesine dönmesinin ardından yaptırımların kaldırılması konusunda her iki ülkeden de güçlü mesajlar verilmişti. Haber 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında ulaştı. ABD, iki bakana yönelik yaptırımları kaldıracağı bilgisini Ankaraya iletti. 1 Kasımda iki liderin görüşmesinde de yaptırımların kaldırılmasına ilişkin açıklamanın Beyaz Saray ve Cumhurbaşkanlığından eşzamanlı yapılmasına karar verildi. Sadece bu değil, Trumpın telefonda Kaldırıyoruz sözlerinden sonra edindiğim bilgiye göre Cumhurbaşkanı Erdoğan çok önemli bir talebini yineledi. Aralarında şu önemli diyalog geçti.

Erdoğan: Biliyorsunuz, Halk Bankası süreci devam ediyor. Artık bu soruşturma sürecinin de düşürülmesini istiyoruz. Normalleşme sürecinde önemli bir adım olacaktır.

Trump: Hazine Bakanlığımla görüşüp nasıl bir yöntem izleyeceğiz, nasıl olacağına bir bakacağım.

Ankaradaki bilgi, soruşturma dosyasının ABD Adalet Bakanlığından Güney Bölgesi Savcısına gönderildiği yönünde. İdari bir kararla da bunun kaldırılabileceği düşünülüyor. Görüşmede Trumpın bu konuda bilgi vereceğini söylediği belirtiliyor.

Gözler artık Pariste.

Telefon görüşmesinde liderler Pariste görüşmek üzere sözleştiler.

11-12 Kasım tarihlerinde yapılacak Paris Barış Konferansında iki lider bir araya gelecek.
    ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

3.  Alıntı Originally Posted by illim Yazıyı Oku
    ...SIRA HALKB tA GİBİ !

Rahip Brunsonın yargılanma sürecinin bitmesi ve ülkesine dönmesinin ardından yaptırımların kaldırılması konusunda her iki ülkeden de güçlü mesajlar verilmişti. Haber 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında ulaştı. ABD, iki bakana yönelik yaptırımları kaldıracağı bilgisini Ankaraya iletti. 1 Kasımda iki liderin görüşmesinde de yaptırımların kaldırılmasına ilişkin açıklamanın Beyaz Saray ve Cumhurbaşkanlığından eşzamanlı yapılmasına karar verildi. Sadece bu değil, Trumpın telefonda Kaldırıyoruz sözlerinden sonra edindiğim bilgiye göre Cumhurbaşkanı Erdoğan çok önemli bir talebini yineledi. Aralarında şu önemli diyalog geçti.

Erdoğan: Biliyorsunuz, Halk Bankası süreci devam ediyor. Artık bu soruşturma sürecinin de düşürülmesini istiyoruz. Normalleşme sürecinde önemli bir adım olacaktır.

Trump: Hazine Bakanlığımla görüşüp nasıl bir yöntem izleyeceğiz, nasıl olacağına bir bakacağım.

Ankaradaki bilgi, soruşturma dosyasının ABD Adalet Bakanlığından Güney Bölgesi Savcısına gönderildiği yönünde. İdari bir kararla da bunun kaldırılabileceği düşünülüyor. Görüşmede Trumpın bu konuda bilgi vereceğini söylediği belirtiliyor.

Gözler artık Pariste.

Telefon görüşmesinde liderler Pariste görüşmek üzere sözleştiler.

11-12 Kasım tarihlerinde yapılacak Paris Barış Konferansında iki lider bir araya gelecek.
    Amirim bu nedir ? Kaynak ? Gerçek ise hepimiz yırttık... 11 kasımdan sonra olay kopar.

4. Buldum. Hande Fırat yazmış...

http://www.hurriyet.com.tr/amp/yazar...alogu-41007126

Bu Ahmet Hakan in yazısından daha çok ses getirir, haftaya büyük raks var gençler

5.  Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku
    Amirim bu nedir ? Kaynak ? Gerçek ise hepimiz yırttık... 11 kasımdan sonra olay kopar.

üstad kaynagı bulmussun ve sanirim parise kadar bist ve halkb ta beklenti satin alinacak gibi...

bu arada amirim derken gecen günki trafik emniyetci bir arkadasimla diyalogumu paylastim diye emniyetci algilanmis olabilirim duzelteyim psikoloğum yuksek lisansta emniyetci arkadaslar bizle beraber toplum psikolojisi derslerine giriyorlardi oradan ahbablik

borsadada iki ozellik bizim gibi manipulatif ulke piyasalari icin olmassa olmaz...birincisi elbette finansal okul yazarlik; ikinciside borsaya özel algi psikolojisi...bu iki konuda 20 yildir ilgimi cektigi icin borsada tecrübelenme sürecine devam etmeye çalişıyorum...ogrenmede bir ilke vardir; öğrenme bir varış degil bir yolmuş aslında...yola devam

6. Hocam psikolog olarak 3 gün önce ile şimdiyi kıyaslar mısın?

7.  Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku
    Buldum. Hande Fırat yazmış...

http://www.hurriyet.com.tr/amp/yazar...alogu-41007126

Bu Ahmet Hakan in yazısından daha çok ses getirir, haftaya büyük raks var gençler

Yaklaşıyor yaklaşmakta olan. Artık olsun bir hareket çok bekledik

Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku
    Hocam psikolog olarak 3 gün önce ile şimdiyi kıyaslar mısın?
    Hicbir degisiklik yok bence. Ayni tas ayni hamam. Sonsuza kadar ABD tarafindan kullanilacak bir hikaye. Yanliz 4 milyon lotluk alinip verilmeyen 2 parti mal var (Credit + Meri).

Bu arada MrSun da cok guzel tahmin etti dipleri. Gerci suresi tutmadi ama aynen ongordugu gibi oldu. Dipler de yukseliyor ayrica.

Sayfa 760/1032 İlkİlk ... 260660710750758759760761762770810860 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •