dinamik portföy yönetiminde halocan iyidir...
dinamik portföy yönetiminde halocan iyidir...
Martind
Twitter konusunda sorduğunuz soruya, tartışmaya mahal vermemek için o kısma cevap yazmamıştım. Sonuçta değerlendirme benim özelimde yapılan bir değerlendirme. Buraya yazmaya gerek yok.
Özelden konu hakkında mesaj atıyorum.
Ayrıca dünki yazıma ilave olarak, dostum Wiseinvestor üstadıda anmadan geçemeyeceğim. Kendiside şahsına münhasır bir kişilik olan değerli bir üstattır.
Batuhan
Bu görüşler yatırım tavsiyesi olmayıp tamamen benim hayal dünyamda uydurduklarımdır
Brisa yı pek çok arkadaş beğenmiyor son bilançosundan sonra, bu şirket borçlarının hepsini hedge etmiş, satışlarını ihracat bazlı sağlam şekilde arttırıyor. Global ölcekte bayi yapısını genişletiyor. Yatırımı yeni bitti kapasite artışınıda ölçülü bir şekilde yapıyor ki ortağıda japon firma güven sorunu neden oluyor anlamış değilim. Özkaynak artışınıda hedge den sağlıyor. Bence azar azar toplanmaya devam edilebilir. Geçmişte temettü konusunda da elinin sıkı olmadığını verdiği temettülerle kanıtlamış. Japon ortağı bu yatırımın ardından borç çevrimlerinin hafiflediğini gördüğünde temettü yoluyla nemalanacaktır. Lastikin geleceği ülkemizde var olmasaydı yeni firmalar yatırım yapmazdı. Eskiden tekstil üssü idik avrupa için şimdide otomotiv sanayi için biçilmiş kaftanız. Syg.
Yer İmleri