Sayfa 772/1032 İlkİlk ... 272672722762770771772773774782822872 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 6,169 - 6,176 arası.

Konu: HALK Cafe - I

1. Eğer ofac ceza cikmaz ise yerel secimde akp mhp alirsa ittifak bozulmaz ise hulk temmuzda 22 lira olur risk cok fazla ama ama getiri de var benim son ana alisim 6.15 maliyetim 5 civari ama krediliyim 15 ocak itibariyle cikmam gerekecek keske bekleyebilsem. Çok düşük miktar kalacak elimde

2.  Alıntı Originally Posted by cegirge Yazıyı Oku
    Çoğu zaman düşük karlar birakiyor ama düşüş te korudu bu gune kadar lakin pazartesi itibariyle olmaz. Al sati gunde 1 veya ikiye dusurcem. Ama kağıt öngörülemez oldu artik
    komisyon oranını diyorum onbinde 1.5 ğun üstü kurtarmaz diyorum gün içi al satta o kadar sık işlemde

3.  Alıntı Originally Posted by hamza sütbıyık Yazıyı Oku
    komisyon oranını diyorum onbinde 1.5 ğun üstü kurtarmaz diyorum gün içi al satta o kadar sık işlemde
    4000 adette 2 kademede 60 tl

4.  Alıntı Originally Posted by hamza sütbıyık Yazıyı Oku
    Günlük 300 tl ve ana miktari gun sonu korumakti stratejim ama artik zor oynaklık daha da artti.

5.  Alıntı Originally Posted by cegirge Yazıyı Oku
    Günlük 300 tl ve ana miktari gun sonu korumakti stratejim ama artik zor oynaklık daha da artti.
    Bu sekilde garan ettigim 8.000 zarari cikardim. Garan alis maliyetim 8.12 satis ortalamam 6.70 idi garan al sat yapinca kağıt gitti yetisemedim o zaman hulka kaydim mecburen

6. Ama çoğu temmuz Ağustos ayinda garan hulk ya eşit fiyat ya hulk daha yüksek idi bu süreçte hulk en azandinan garan ile eşit olmali gibi

7.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    YKBNK'daki derdin ne olduğunu bilmeyenler için söyleyeyim: Bu kağıdın derdi, %41 lik hisse ile 2 eşit ana ortaktan biri olan (diğeri Koç Holding'tir) UniCredit'in yaşadığı sorunlardır, özellikle de UniCredit'in bilançosundaki yüksek NPL (batık veya takipteki krediler) oranıdır. Bu problemin etkisini azaltmak için nakit kaynağı yaratmak isteyebilir UniCredit, bunu yapmanın en kısa ve pratik yolu da %41'lik YKBNK hissesinin satışıdır. İşte bu olasılık yüzünden YKBNK hisseleri büyük baskı altındadır.
    Isctr deki baskinin nedeni nedir hocam

ASUS_Z002 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by cegirge Yazıyı Oku
    4000 adette 2 kademede 60 tl
    ? o kadar mı komisoyn ödüyorsunuz ? nedir

Sayfa 772/1032 İlkİlk ... 272672722762770771772773774782822872 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •