Sayfa 801/1032 İlkİlk ... 301701751791799800801802803811851901 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 6,401 - 6,408 arası.

Konu: HALK Cafe - I

1.  Alıntı Originally Posted by proleter Yazıyı Oku
    ülke borçlanmasına talep 3 misli gelmiş diyor. benim kağıdada 5 sene önce 1.35 den 5 misli talep gelmişti aha 0.64 e verdiler.

Sn proleter. Bu kağıtta olmamanıza rağmen burada yazıyorsunuz, ama ilginçtir az ve öz yazarak; ve de bazen bam teline dokunarak yazıyorsunuz. Yazılarınız okumak keyifli. Devam edin lütfen
    Bu arada HLGYO çok tehlikeli sığ bir tahta. Ulu manitu yardımcınız olsun, doğru kararlar aldırsın.

Alıntı Originally Posted by net Yazıyı Oku

Sn proleter. Bu kağıtta olmamanıza rağmen burada yazıyorsunuz, ama ilginçtir az ve öz yazarak; ve de bazen bam teline dokunarak yazıyorsunuz. Yazılarınız okumak keyifli. Devam edin lütfen.
    Ben de ayni sekilde dusunuyorum, net.

3. Dolar koptu....... Tünelin ucu boktan bir yere çıkacak gibi

4.  Alıntı Originally Posted by net Yazıyı Oku

Sn proleter. Bu kağıtta olmamanıza rağmen burada yazıyorsunuz, ama ilginçtir az ve öz yazarak; ve de bazen bam teline dokunarak yazıyorsunuz. Yazılarınız okumak keyifli. Devam edin lütfen
    Bu arada HLGYO çok tehlikeli sığ bir tahta. Ulu manitu yardımcınız olsun, doğru kararlar aldırsın.
    ben nasıl bu kağıtta değilim yahu. halkbank gyo değilmii bu kağıt.

bakın halkbank bir sürü kredi veriyor vs.vs. benim kağıt gyo bina var orda duruyor hangisi daha sağlam ?

5.  Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku
    Dolar koptu....... Tünelin ucu boktan bir yere çıkacak gibi
    5.60 larda olumlu haber gelecek.

6.  Alıntı Originally Posted by net Yazıyı Oku

Senedin 5 dk.lık grafiklerinde birkaç kez kendi işlemimi görmüştüm. O beş dakikada başka işlem olmamış, kendiminkini garip lot sayısından tanımıştım
    Eğlenceli gibi görünüyor da iyi değil, limitli emir girince gerçekleşmek bilmiyor. Özellikle büyük emirleri aktif girince fiyatı epey oynatabilirsiniz.
    Büyük kağıtlarda emri verdiğiniz an aktif kademeden gidiyor böyle bir durum yok.

Bugün ve yarın kritik ya parite bir müddet kalıcı olarak 1.14 aşağısına inecek, Bist te ikinci dip oluşturur veya benim beklediğim kırmızı bar gelmeyecek ve halk 7.80 i yukarı geçecek...

Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ''Yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür. Gerçeklerle ilgisi yoktur''
    ''Tek gerçek BeşiktAŞK''

8. 50 milyon sermaye olsun bu tahtayı flaş tahta yaparsın. 100 varsa god mode kim yaşayıp ki öleceğine karar verirsin.

haber mi talep mi.

patlat bir gazetede katar arap haberi ver coşkuyu ver tekniği.. al sana 2. kalkınma.

Sayfa 801/1032 İlkİlk ... 301701751791799800801802803811851901 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •