Baddog abi herhalde gaza geldin benim kim olduğumu unuttun.Bak burada iyi niyetli olmayan birilerinin ekmeğine yağ sürüyorsun.Ben seni aklımın erdiğince uyarayım sen yine kafana göre takılmaya devam et.O bahsettiğin dümenleri çeviren Raif bey değil.Zaten yatırımcı dümene Raif bey geçtikten sonra biraz nefes aldı.Dümeni çevirenin durumu zaten biraz gazete mecmua okuyorsan iyi değil.O kişinin de bu şirketle zerre bağı artık yok.Çünkü hepiniz ayakta uyuyorsunuz.Biraz dersinize iyi çalışın.

Bu topiclerde çantacıların yancıları var.Bastılar malı aşağı akılları sıra aşağıdan ucuza toplayacaklardı.Ama bilmiyorlarki patronun amca tecrübesi onların alayına yeter.Ucuza malı toplayacaklardı yıl sonu değerleme ile de pazarlayacaklardı ama patron hepsini ters köşe yaptı bütün karın ağrıları bu.

Ben bilerek çok fazla konuşmuyorum gerek yok çünkü.Orada ortakların daha yeni 3,15 maliyetle mal aldıkları yabancının 3,07 maliyetle mal aldığı yerde insanları 2,20 lerde panikletmeye kalkışanlar tek kelime ile iyi niyetli değil.Ben bunu bilir bunu söylerim.Bize 3 yılda aldığımız temettüler yeter.Açıkçası hisse fiyatı pekte bizim için önemli değil.