Sayfa 166/682 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266666 ... SonSon
Arama sonucu : 5454 madde; 1,321 - 1,328 arası.

Konu: ISBTR - İş Bankası B

1.  Alıntı Originally Posted by mustafa423 Yazıyı Oku
    bu kadar çok beklentisi olan bir hissenin daha yukarlarda işlem görmesi gerekmezmi ?bence ucuz sizce pahalı olabilir kaçtı diye üzülmüştüm yıllardır takip ederim.aklimdaki bir fiyat vardı oradan aşşağı tahta açılmaz diye düşünüyordum ama bu fiyatlardan işlem görüyor
    Beklentinin şu ana kadarki gelişmeler doğrultusundaki gücü bu kadar.Daha me olmasını brklerdimiz? Bundan sonrası meclise gelmesinin beklenmesi bu olursa tahminim 5.00 civarını görür daha üstü için kısıtlamaların kalkması bununla ilgili haberler akışı belirler diye düşünüyorum.Ytd değildir

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Y.T.D değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by MSAMSA Yazıyı Oku
    Beklentinin şu ana kadarki gelişmeler doğrultusundaki gücü bu kadar.Daha me olmasını brklerdimiz? Bundan sonrası meclise gelmesinin beklenmesi bu olursa tahminim 5.00 civarını görür daha üstü için kısıtlamaların kalkması bununla ilgili haberler akışı belirler diye düşünüyorum.Ytd değildir

Hocam meclise ne zaman gelir sizce? Tahmini bir süre var mı?
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasası Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsamında tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı içerisinde değerlendirilemez yatırım tavsiyesi içermez yatırım tavsiye niteliği taşımadığından Yatırımcı profilinize uymayabilir. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

3.  Alıntı Originally Posted by Fuat Demir Yazıyı Oku
    Hocam meclise ne zaman gelir sizce? Tahmini bir süre var mı?
    Bu hafta sonu bu konuyla ilgili haberlerin basına servis edileceğini düşünüyorum

Y.T.D değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by MSAMSA Yazıyı Oku
    Bu hafta sonu bu konuyla ilgili haberlerin basına servis edileceğini düşünüyorum

Seçime kadar yayacaklar anlaşılan.

5.  Alıntı Originally Posted by MSAMSA Yazıyı Oku

Sizi bu haftasonuna sartlayan sebep nedir??

Ytd

6. https://www.kap.org.tr/Bildirim/718722

bu haberden ne anlamak gerekir?
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasası Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsamında tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı içerisinde değerlendirilemez yatırım tavsiyesi içermez yatırım tavsiye niteliği taşımadığından Yatırımcı profilinize uymayabilir. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

7.  Alıntı Originally Posted by Fuat Demir Yazıyı Oku
    https://www.kap.org.tr/Bildirim/718722

bu haberden ne anlamak gerekir?
    Bizlik birşey değil, tytbank dışbank vs. ile ilgili.

8.  Alıntı Originally Posted by Analizsever Yazıyı Oku
    Sizi bu haftasonuna sartlayan sebep nedir??

Ytd
    Duyumlara çok önem vermem konuyla ilgili duyum aldım ama bu yatırım tavsiyesi değil çünkü borsa çalışanı olarak her hisseyle ilgili çok dedikodu duyarız biz;)

Y.T.D değildir.

Sayfa 166/682 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266666 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •