Sayfa 657/777 İlkİlk ... 157557607647655656657658659667707757 ... SonSon
Arama sonucu : 6213 madde; 5,249 - 5,256 arası.

Konu: $$$$$$$$$.........dolar.........$$$$$$$$$

1.  Alıntı Originally Posted by asgaridr Yazıyı Oku
    Kendi kendime yazmadığımı farkettirdiğiniz için teşekkürler.
    Yukarı isteği devam ediyor aslında....
    KV işlem takibi idi.
    Yazdıklarınızı mutlaka okuyorum. Günlükten daha kısa vadeli grafikler bana karışık geldiği için, hatalı bir şey söylememek amacıyla yazmıyorum.

----

Kısa yorumlar...

----

Aşağıdaki sistemle bankadan spot alım alım yapıyorum - kaldıraç yok! Hatalı alımlarda, döviz nasılsa yükselir, mantığıyla stop yapmıyorum. Sistemi daha önce de yazmıştım.

Keltner kanalı ve DMI kullanıyorum. Alım için şartlar: a) Keltner kanalının üzerinde günlük kapanış yapmalı; b) +DI (mavi çizgi), -DI'ın (sarı çizginin) üzerinde olmalı; ve c) ADX (nokta nokta çizgi) 20 civarından yukarı doğru çıkıyor olmalı. Şu anda bu şartların hiçbirini sağlayamıyor... Bu arada Avustralya Doları (AUD), Amerikan Dolarına karşı bir hamle başlattığı için, eğer devamı gelirse, AUDTRY de bir seçenek olabilir diye düşünüyorum.

----

https://twitter.com/fastFT/status/1060472091965841408

%5.25 faizle Euro bazlı borçlanmışız. Daha önce de, %7.5 faizle, Dolar bazlı borçlanma yapılmıştı. Bu ayın 12'sinde Tüfe'ye endeksli tahvil borçlanması var, bakalım, onun faizi ne olacak?

Saygılar.
    Son düzenleme : Occhiali; 08-11-2018 saat: 21:19.

2.  Alıntı Originally Posted by Occhiali Yazıyı Oku
    Yazdıklarınızı mutlaka okuyorum. Günlükten daha kısa vadeli grafikler bana karışık geldiği için, hatalı bir şey söylememek amacıyla yazmıyorum.

----

Kısa yorumlar...

----

Aşağıdaki sistemle bankadan spot alım alım yapıyorum - kaldıraç yok! Hatalı alımlarda, döviz nasılsa yükselir, mantığıyla stop yapmıyorum. Sistemi daha önce de yazmıştım.

Keltner kanalı ve DMI kullanıyorum. Alım için şartlar: a) Keltner kanalının üzerinde günlük kapanış yapmalı; b) +DI (mavi çizgi), -DI'ın (sarı çizginin) üzerinde olmalı; ve c) ADX (nokta nokta çizgi) 20 civarından yukarı doğru çıkıyor olmalı. Şu anda bu şartların hiçbirini sağlayamıyor... Bu arada Avustralya Doları (AUD), Amerikan Dolarına karşı bir hamle başlattığı için, eğer devamı gelirse, AUDTRY de bir seçenek olabilir diye düşünüyorum.

----

https://twitter.com/fastFT/status/1060472091965841408

%5.25 faizle Euro bazlı borçlanmışız. Daha önce de, %7.5 faizle, Dolar bazlı borçlanma yapılmıştı. Bu ayın 12'sinde Tüfe'ye endeksli tahvil borçlanması var, bakalım, onun faizi ne olacak?

Saygılar.
    Keltner matematik olarak sevdiğim bir gösterge. sadece matematiksel, faydası yok. Tüm indikatörler gibi. Bir ara zamanım olursa bazı önerilerde bulunurum. ödevler çalışmalar veririm. başaracağını düşünmekteyim.
    Euro borçlanmada faizden daha önemlisi talep. daha doğrusu düşen faize artan talep. Genelde temel analize bakmam ama bu bakış açımı etkiledi bir nebze.

3. "3 saat önce
    Bu arada oluşan çanakla bir çok trader ı avladılar. Bu sefer bütünleyici algıyı kullanıp tobo izlenimi oluşturdular. Üstüne de bir çanak daha. "
    Son çanak hedefine ulaştı. Bu arada 2 ayrı teknik yöntemi sınırında takıldı. söylediğim rakamda 4755.
    Bu noktada beklentimi kimseyi yanıltmamak adına yazmıyorum. Ancak fiyatın karar alanındayız. Savrulma marjlarını kullanabilir. Net bir şey fısıldarsa fiyat buraya da yazmaya çalışırım...

4. Dolares ilk beklenti hedefime ulaştı. Burada karışık senaryolar var. İtki olması durumunda daha yukarılar söz konusu. Ancak basit düzeltme ise dönüş olası.
    Yine bu yazdıklarım fiziki işlemler için değil...
    YAZIP ÇİZDİKLERİM YATIRIM TAVSİYESİ OLMAYIP FALDAN ÖTEYE GİDEMEZ

3 aylık libor 2,6146..böyle giderse EM'lerin dayanması zor..bir kelebeğin kanat çırpmasına bakar..2. yüzleşme erken geleceğe benziyor..YTD..

6.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    3 aylık libor 2,6146..böyle giderse EM'lerin dayanması zor..bir kelebeğin kanat çırpmasına bakar..2. yüzleşme erken geleceğe benziyor..YTD..
    Elbet o günler gelecek. EM ler haberci olacak global tufana.
    Zamanlamayı tutturmak zor dostum...

7. IIF'den Robin Brooks, dış ticaret açığı ile cari açık arasındaki korelasyona dayanarak, sene sonuna doğru 12 aylık cari açığın bir miktar fazla vermesini beklediğini ve bunun 2000'li yılların başından beri görülmediğini ifade ediyor. Madalyonun öbür tarafında ise milli gelirde sert bir daralma öngörüyor.

https://twitter.com/RobinBrooksIIF/s...29785717837825

Alıntı Originally Posted by Occhiali Yazıyı Oku
    IIF'den Robin Brooks, dış ticaret açığı ile cari açık arasındaki korelasyona dayanarak, sene sonuna doğru 12 aylık cari açığın bir miktar fazla vermesini beklediğini ve bunun 2000'li yılların başından beri görülmediğini ifade ediyor. Madalyonun öbür tarafında ise milli gelirde sert bir daralma öngörüyor.
    Aaaa ne güzel cari fazla da verdik..ne güsell..oldu da bitti maşallah diyeceğiz anlaşılan..

(sözüm meclisten dışarı, sizinle ilgisi yok sevgili Occ.)

Sayfa 657/777 İlkİlk ... 157557607647655656657658659667707757 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •