Neredeyse 0.5700'den 0.51500 e düşmüş ve toplamış. Stop-loss temizliktir umarım, iki tık daha inse beni de alacakmışYolun açık olsun ripple, hareket devam eder umarım.
Ek 20663
Neredeyse 0.5700'den 0.51500 e düşmüş ve toplamış. Stop-loss temizliktir umarım, iki tık daha inse beni de alacakmışYolun açık olsun ripple, hareket devam eder umarım.
Ek 20663
ether 237-240 tekrar değmek istiyor gibi bir hal var, bir olasılık
ınıı bitkoyunu dövmüşler, diğerleri de keza olmuş
xrp de konforlu geri çekilme sınırına yaklaşmış netekim, neyse bakacağız
şu futurelar filan yokken ve daha deli hype dağılmamışken ne güzeldi bu pazarlar. haftada bir, bilemedin 10 günde bir min stresle para basıyorduk. epeydir ekmek aslanın ağzında![]()
Son düzenleme : KPL; 08-11-2018 saat: 21:22.
BTC ayı piyasada yanal düzeltme de olduğu için ilgi alaka azalıyor. Aynı şey XRP de boğa piyasada yanal hareketlerde. Nüfusun %90 ında bu sabır olmadığı için al sata yatıyor haliyle. Şimdi gidip baksak XRP forumunda bu coini tutan çok azalmıştır.
İşin özü almadan önce fiyatı bekleme sabrı ve satarken yine fiyatı bekleme sabrı.
Kavga etmeyin.Grafiğimde 4"' hele patlasın bak ne oluyor.
![]()
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Birkaç sayfa önce "çok sıkıldım" diye yazmıştım. Ben de bu %90 grubundayım
Hakikaten piyasa yatayda uyuza bağlamışken sabretmek zormuş...
Asıl sinir bozan takibindeki başka coinler prim yaptığı zaman oluyor. Keşke ona dalsaydım sonra buraya gelirdim falan filan. Yıpratıyor insanı. Ama bekleyecez, tekkeyi bekleyen çorbayı içer, hadi bakalım.
Yer İmleri