Sayfa 87/373 İlkİlk ... 3777858687888997137187 ... SonSon
Arama sonucu : 2978 madde; 689 - 696 arası.

Konu: PRKME - Park Elektrik Madencilik

1. Bu bilanco baslangic olsun artik baslayalim.cikisa.ins.

Alıntı Originally Posted by boran Yazıyı Oku
    Ozsermaye oldu 540 milyon.yanliz şirket Konya Ilgın termik santrali için 150 milyon dolar ödedi.hava parası gibi bir şey .lisans satın aldı.o tarihte bir analizde 3 de bir fiyata çok cazip aldı diyordu.yarin konya Ilgıni 300 milyon dolara hadi aldığı fiyata satsa ozsermaye 825 milyon TL daha artar.1,4 milyar TL lik ozsermaye çıkar ortaya.bugun borsa değeri 360 milyon.4 de bir fiyata işlem görüyor.bu nasıl bir bilanco oyunudur ki 825 milyon görünmez olmuştur.iste bizi borsada böyle ütüyor ****ler.olani saklıyor.olmayani var gösteriyor.cikarlarina hangisi gelirse.
    olayı çözdüm .gsdhoasında Antepli kardeşim cevapladı.tesekkur ediyorum kendisine. Bir yatırım yapılıyor,para oraya aktarılıyor.bu yatırım bittiği zaman yatırım yeniden değerleme ye tabi olacak ve ozsermaye içinde yerini bulacak.ornegin yatırım bugün bitse nekadar para harcandı.150 milyon dolar.yatirimda değerleme sonucunda 200 milyon dolar olsun.ozaman değer artış fonundan 1,2 milyar gelecek ve ozsermaye 540 milyondu üstüne koyunca 1,750 milyar olacak.piyasa fiyati bugün 360 milyon.yatirimda artık para getirecek.piyasa hisseye saldırıp 5_10 kat pirim yaptırıp normal değere getirecek.aslinda bugün kü gercek piyasa fiyatı 1.750 milyar olmalıydı.malum yatırım bitene kadar ucuz hisse Toplama muhabbeti.yok yatırım suresi uzar,bedelli açıklar
    felan filan. yatırımcı iki yıl duramaz.bilancoda da böyle bir hilede yapılabiliyor.adamlar bizim bilgisizliğimizi kullanıyor.

3.  Alıntı Originally Posted by boran Yazıyı Oku
    olayı çözdüm .gsdhoasında Antepli kardeşim cevapladı.tesekkur ediyorum kendisine. Bir yatırım yapılıyor,para oraya aktarılıyor.bu yatırım bittiği zaman yatırım yeniden değerleme ye tabi olacak ve ozsermaye içinde yerini bulacak.ornegin yatırım bugün bitse nekadar para harcandı.150 milyon dolar.yatirimda değerleme sonucunda 200 milyon dolar olsun.ozaman değer artış fonundan 1,2 milyar gelecek ve ozsermaye 540 milyondu üstüne koyunca 1,750 milyar olacak.piyasa fiyati bugün 360 milyon.yatirimda artık para getirecek.piyasa hisseye saldırıp 5_10 kat pirim yaptırıp normal değere getirecek.aslinda bugün kü gercek piyasa fiyatı 1.750 milyar olmalıydı.malum yatırım bitene kadar ucuz hisse Toplama muhabbeti.yok yatırım suresi uzar,bedelli açıklar
    felan filan. yatırımcı iki yıl duramaz.bilancoda da böyle bir hilede yapılabiliyor.adamlar bizim bilgisizliğimizi kullanıyor.
    Dostum bu kagit zaten toplu degilmi ki.senden benden baska 3.5 kisi daha var heralde yada millet cok zararda sinmis yazmiyor hangisi sence ...

4. Gsdhol bu borsanin en dusuk hissesi super bir kar gelecek9.aylik defter degeri 4 lere gelecek fiyati 74.krs.boyle patronlar oldugu surece daha cok ders calisiriz ana hep sinifta kalan biziz malesef

Alıntı Originally Posted by kartal8074 Yazıyı Oku
    Dostum bu kagit zaten toplu degilmi ki.senden benden baska 3.5 kisi daha var heralde yada millet cok zararda sinmis yazmiyor hangisi sence ...
    millet sinmiş.bela okuyup gitmiş.

Nereden alsan soygun, şansına

7. Pislik herifler.bir yaninizdan.cikar ins

8. utanmasa bu bilançoya terstren devre kesici yicek

Sayfa 87/373 İlkİlk ... 3777858687888997137187 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz