Aynen öyle eliotu bir türlü anlayamadım. Ama yapan arkadaşlarıda takdir ediyorum. Mesela saraylı abi bir keresinde viopta dalgalı bir günde canlı canlı pozisyonlarını ve analizlerini yazmıştı. Indikator sistem felan degil bildigin eliot sayimiydi.guzel sistemde yazardi o ayri bir mevzu kendisi zaten muhendisti diye hatirliyorum.Bir gunde 6 yada 7 pozisyon açmıştı toplamda 6bin puan almisti. Adami o gun piyasa yapici sandim ne yalan soyleyim.aldigi yerden piyasa yukarı gidiyordu sattığı yerden aşağı. Bi yerde yaziyorsa okumak goruslerini bilmek isterdim.
Evet, hisse net'te yazan bir gurup arkadaş (ki ben de vardım içlerinde), hisse net'i bırakmış, Sn saraylı'nın blogunda yazmaya başlamıştık. Çok kaliteli ve faydalı bir gurup idi. Bir süre sadece paylaşımlarla devam etti bu süreç. Hatta Sn Saraylı, Sn Taka, Sn Yalın ve Sn baboli'den o blog aracılığı ile çok şey öğrendim. Sonra bazı sıkıntılar oldu ve gurup dağıldı. O günden beri Sn saraylı'nın hiç bir yerde yazısı ile karşılaşmadım.
Son olarak, kabaca
20 Eylül - 1 Ekim, yukarı Ba,
1 Ekim - 30 Ekim, aşağı Bb,
30 Ekim - xxxxx, yukarı Bc
yapısı devam ediyor
diye düşünüyorum.
Eğer bu doğru ise, Ba zirvesini geçmemiz gerek.
Yazmayı unutmuşum, Bb dibi altına inersek, çok büyük olasılıkla yukarıdaki senaryo, yani siyah senaryo (ve doğal olarak 3. sürpriz ralli senaryosu) çöker, kırmızı senaryo tek başına kalır.
Son düzenleme : JAS; 10-11-2018 saat: 19:10.
Yer İmleri