Sayfa 969/1001 İlkİlk ... 469869919959967968969970971979 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 7,745 - 7,752 arası.

Konu: Rakı Sofrası 10

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,142
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    BIM'de 2.5 litrelik su yok ki, 0.5 1.5 ve 5 litrelik var, yanlis bir sey almis olmayasiniz?
    çay ve su kafa yapmış, 5 lt lik su... 5 tl
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,545
    Bozgunculugun luzumu yok, en son baktigimda tukkanda 7 kasa sarisin vardi!
    Doğrudur soğuk kalmamış...[emoji4]
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    20,142
    maaşın 1/3 den fazlası çam. mak. motoruna gitti bu gün.

526 gayme öptü servis, 4 senelik makina

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    BIM'de 2.5 litrelik su yok ki, 0.5 1.5 ve 5 litrelik var, yanlis bir sey almis olmayasiniz?
    Reha abiye bak içiyor ama hafıza zehir gibi, Bim'de ne var ne yok sayacak birazdan.

Abi bu arada sen maaşı bankamatikten nakit mi yoksa tekel bayi den rakı olarak mi çekiyorsun [emoji23][emoji23][emoji23] nasıl bağkur emekliliği bu iraki damnatmayinan para bitmiyor?

Geçen arkadaşla konusu geçti, yaş üzüm alıp damitmak çok ucuza mal oluyormuş, denesek mi diyorum acaba, burada uğraşan var mıdır damıtma işiyle uğraşan?

Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Reha abiye bak içiyor ama hafıza zehir gibi, Bim'de ne var ne yok sayacak birazdan.

Abi bu arada sen maaşı bankamatikten nakit mi yoksa tekel bayi den rakı olarak mi çekiyorsun [emoji23][emoji23][emoji23] nasıl bağkur emekliliği bu iraki damnatmayinan para bitmiyor?

Geçen arkadaşla konusu geçti, yaş üzüm alıp damitmak çok ucuza mal oluyormuş, denesek mi diyorum acaba, burada uğraşan var mıdır damıtma işiyle uğraşan?
    Bim, A101, Sok market benden sorulur, malum BAG-GUR emeklisiyiz, sinegin yagini gramaja dahil etmemiz lazim!

Valla ben bankamatigi Tekelci amcama verdim, o cekiyor parayi bende tukkandan irakiyi alip gidiyorum, az mi cokmu hesabini tutmuyorum.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    maaşın 1/3 den fazlası çam. mak. motoruna gitti bu gün.

526 gayme öptü servis, 4 senelik makina
    1.000 Gaymeye camasir makinesi var yahu, Miele 130 mu kullanmaniz lazim illa!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku

İçelim akıllanalım

Bir bufalo sürüsü en yavaş bufalonun hızında hareket eder.
    Sürü saldırıya uğradığında ilk olarak en arkadaki zayıf ve yavaş olanlar öldürülür.
    Bu doğal seleksiyon sürünün tümü için yararlıdır, çünkü sürünün genel hızı ve sağlığı bu zayıf üyelerin ölümü sayesinde korunur.
    Aynı şekilde insan beyni de en yavaş beyin hücrelerinin hızında çalışır.
    Bugün bildiğimiz gibi alkolün aşırı tüketimi beyin hücrelerini öldürmektedir.
    Ancak, doğal olarak, alkol en yavaş ve zayıf beyin hücrelerine saldırmaktadır.
    Bu yolla rakının düzenli tüketimi zayıf beyin hücrelerini öldürerek beynin daha hızlı ve etkili bir makine olmasını sağlamaktadır.
    İşte bu nedenle bir kaç kadehten sonra her zaman kendinizi daha zeki hissedersiniz.
    İçelim akıllanalım.
    Afiyet olsun.
    Çiçek Pasajı ve Kumkapı Esnafı
    (alıntıdır)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    20,142
    1.000 Gaymeye camasir makinesi var yahu, Miele 130 mu kullanmaniz lazim illa!
    1450 ye buldum, iç işleri gabul etmedi.

alacaksan muadilini al dedi.

3 katı mina köyü...

Sayfa 969/1001 İlkİlk ... 469869919959967968969970971979 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •