Kira carpanlarindan dolayı inatla ev almadım yıllarca, yaşım genç sayılır ama ölüm var kalım var bana bir şey olursa çocukların evi olsun deyip aldım. Maddi bir yatırım olarak görmedim yani manevi yatırım olunca sıkıntı yapmaya gerek yok aslında ama insanoğlu işte aç gözlü. Daha fazla kazanabilirdim diye düşünüyorum.
Zaten toplum da rahat bırakmiyor. İnsanlar paran varsa harcamanı bekliyor hatta yoksa da para harcamanı istiyor. Suan ki krizin temel sebebi yani . Ev olmayınca millet açlık çektiğimi yahut parayı kötü şeylerle yediğimi düşünüyordu. Ev aldım onlar da kurtuldu ben de
Dolar başlığında kişisel ev maceramı anlatıyorum ama bu toplumda bu gösteriş merakı oldukça bu dolar düşmez. Maaşının 4 katına telefon siparişi veren asgari ucretli akrabam var . Maaşımın 8 de 1 olan telefonumun fiyatı duyunca öyle bir baktı ki bana para harcamadigima utandım.
Ben siyasetcilere kızmıyorum adamlar reyting alan filmi oynuyorlar.YTD
Yer İmleri