Ha birde şu var. Bu iş madem swapları kısıtlama ile kendi vadeli piyasanda lira ile dolar shortlama ile başarılabiliyordu daha eskiyi geçtim dolar 4 ten 5 e giderken niye bu müdahaleyi yapmadılar da 4.93 te faiz arttırdılar. Ya da daha sonra 6 puan faiz arttırdılar. Ve ya Arjantin, Brezilya ve hatta Ruble 30 dan 80 e giderken Rusya MB si böyle bir hamle yapmadı da 200 milyar dolar rezerv yedi.
İki ihtimal var. Ya MB nin bu dolar shortlaması boşuna. Usd olağan trendinde hareket ediyor ya da MB çok riskli işlerin içerisinde.
birak memleketi dünyanın civisi cikmis, trump petrol fiyatları düşsün dedi.petrole çakıyorlar
gecenlerde de ben olmasam borsalar düşer dediydi. aldılar sonra tekrar caktilar.
ikigün sonra hiçbişey olmamis gibi petrolü tekrar alirlar
Hamdım Piştim Yandım
Merkez short açamaz long açar fx de viop da short açabilir elinde olmayan doları fx de satacak adamın donunu alır köpek balıkları
Dürüstlük bitmeyen sermayedir.
50 den gene geldi biri 2 kurus verdi
Gecenin bu saati hayrina yabancı yapacak degil bunu ki dolar tl de tepki cabalari olusuyorken.
Mb fx de de işlem yapıor ilerde cikar
Bu ay sonu bitecek olan stopaj indirimini piyasa faiz indirimi olarak algılar mı sizce? Sonuçta stopaj indirimi açııklandıgında da dolara etkisi olmuştu
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri