Sayfa 58/1000 İlkİlk ... 848565758596068108158558 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 457 - 464 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Takip ettiğim tüm elliotçular son dalga olarak 5 lira civarına bir dalış bekliyor dolarda.
    inanmayın hocam onlara
    bu ülkede siyasiler belirliyor herşeyi.
    gene tekrar söylüyorum , burada teknikçi arkadaşlara ayıp olmasın ama trde hikaye teknik falan

bu işi hiç bilmeyen biri bile , düşüş trendindeyken doların daha da düşebileceğini bilebiliyor

Ha birde şu var. Bu iş madem swapları kısıtlama ile kendi vadeli piyasanda lira ile dolar shortlama ile başarılabiliyordu daha eskiyi geçtim dolar 4 ten 5 e giderken niye bu müdahaleyi yapmadılar da 4.93 te faiz arttırdılar. Ya da daha sonra 6 puan faiz arttırdılar. Ve ya Arjantin, Brezilya ve hatta Ruble 30 dan 80 e giderken Rusya MB si böyle bir hamle yapmadı da 200 milyar dolar rezerv yedi.

İki ihtimal var. Ya MB nin bu dolar shortlaması boşuna. Usd olağan trendinde hareket ediyor ya da MB çok riskli işlerin içerisinde.

3. birak memleketi dünyanın civisi cikmis, trump petrol fiyatları düşsün dedi.petrole çakıyorlar
    gecenlerde de ben olmasam borsalar düşer dediydi. aldılar sonra tekrar caktilar.
    ikigün sonra hiçbişey olmamis gibi petrolü tekrar alirlar
    Hamdım Piştim Yandım

Merkez short açamaz long açar fx de viop da short açabilir elinde olmayan doları fx de satacak adamın donunu alır köpek balıkları
    Dürüstlük bitmeyen sermayedir.

5.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Araştırdım abi forexte bazı merkez bankaları işlem yapıyormuş Ha bizimki yapıyor mu bilmiyorum. Ama yapıyorsa deli işi. Major para birimine karşı global arenada poz almak? Hemde hileli kağıtlarla. Londraya swapları kıs kendin tlden bas Senin senaryo doğruysa bu işin sonu karakolda biter.
    Gece izlemiyordum dolari dun gece ilk kez takildi aklima bu gece bir daha baktim
    Gunduz vob da olan islemlerin aynisi
    Biri geliyor aniden satiyor

6. 50 den gene geldi biri 2 kurus verdi
    Gecenin bu saati hayrina yabancı yapacak degil bunu ki dolar tl de tepki cabalari olusuyorken.
    Mb fx de de işlem yapıor ilerde cikar

7. Bu ay sonu bitecek olan stopaj indirimini piyasa faiz indirimi olarak algılar mı sizce? Sonuçta stopaj indirimi açııklandıgında da dolara etkisi olmuştu

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by bonocu78 Yazıyı Oku
    Yılanoğlunun kuyruğuna bugün kim bastı?Bugün 5,40 gelir derken 5,53 oldu...Geçen cuma 5,54�ü kıramamıştı....
    Dolar lobisine mi geçtin yoldaş, yoksa beklemede misin?

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

Sayfa 58/1000 İlkİlk ... 848565758596068108158558 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •