-
kuşlarda 2 raund başladı...
takip eden olursa endeks rahatlar..
ytd...
-
MSCI olayı manidar, bi dümen dönüyor ama ne, ölü taklidi yapalım desek, Hulkda çok yapmıştık, ama ******** ölülere bile tecavüz etti.
-

Originally Posted by
Serdars
Sadık usta sağolasın , Borsada bana tek umut verici durum Aselsanın güçlü duruşu oluyor, Aselsanın grafiğine göre yükseliş başlamış görünüyor tabiki oda dönüp düşüşe katılmazsa bence sorun yok gibi.
Valla agam tek sağlam duran banka senın banka 782 önemli altında kalıcı olursa bistide harlar yoksa el tetıkte olmaya devam et...
Yukardan sat asagıdan al durumu yaratabılır
Dolerese koymaya baslamıslar en azından bu guzel
-

Originally Posted by
Serdars
MSCI olayı manidar, bi dümen dönüyor ama ne, ölü taklidi yapalım desek, Hulkda çok yapmıştık, ama ******** ölülere bile tecavüz etti.
topram senin garanla benim gsdho yarışa aynı başladılar...
tavşan tosbaaaa hikayesi...
6,90 dan garan yerine ,0,69 dan gsdho aldım gsdho nun 10 kademesi garanın 100 kademesine denk
bakalım yarışın sonunda tavşan garanmı yoksa benim tosba gsdho mu kazanacak şu an fazla fark yok
4 ay zaman verelim yarış bitimine neticeye bir bakalım süre sonunda

BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

-
vay be 16 yı geçti....
thy..
ytd...
-
Emirdağlı gsd şu an ki fiyatla dipten % kaç çıktı, madem yarışa girdiler, yarısını gsd geçeyim sonunda kim kazanırsa kazansın faydalanırım
-

Originally Posted by
EMİRDAĞLI
topram senin garanla benim gsdho yarışa aynı başladılar...
tavşan tosbaaaa hikayesi...
6,90 dan garan yerine ,0,69 dan gsdho aldım gsdho nun 10 kademesi garanın 100 kademesine denk
bakalım yarışın sonunda tavşan garanmı yoksa benim tosba gsdho mu kazanacak şu an fazla fark yok
4 ay zaman verelim yarış bitimine neticeye bir bakalım süre sonunda
ustam ben avod dayim an itibari ile haber düştü
temerrüt alışı tapilacak diye su an tahta tavanda ne yapmalı büyük usta kafam karıştı temerrüt alışı tahtasi falan mi açılacak
aciklarsaniz cok sevinirim
-

Originally Posted by
EMİRDAĞLI
ertan abim keyifler nasıl kozalaklar roketsanla ikinci anlaşmayıda bugün imzalamışlar
full trade ama hep terste kalıyorum
ama allahtan teknik zayıf olsada temell iyi olduğundan kurtarıyorum
sadıktan hocam yeni yuvamız burası 
işler çok yoğun fazla bakamıyorum kusuruma bakmayın
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri