Sayfa 377/445 İlkİlk ... 277327367375376377378379387427 ... SonSon
Arama sonucu : 3558 madde; 3,009 - 3,016 arası.

Konu: Karınca.....kararınca....!!! analiz...!!! temel teknik beklenti ...!!!

1. kuşlarda 2 raund başladı...

takip eden olursa endeks rahatlar..

ytd...

2. MSCI olayı manidar, bi dümen dönüyor ama ne, ölü taklidi yapalım desek, Hulkda çok yapmıştık, ama ******** ölülere bile tecavüz etti.

3.  Alıntı Originally Posted by Serdars Yazıyı Oku
    Sadık usta sağolasın , Borsada bana tek umut verici durum Aselsanın güçlü duruşu oluyor, Aselsanın grafiğine göre yükseliş başlamış görünüyor tabiki oda dönüp düşüşe katılmazsa bence sorun yok gibi.
    Valla agam tek sağlam duran banka senın banka 782 önemli altında kalıcı olursa bistide harlar yoksa el tetıkte olmaya devam et...

Yukardan sat asagıdan al durumu yaratabılır

Dolerese koymaya baslamıslar en azından bu guzel

4.  Alıntı Originally Posted by Serdars Yazıyı Oku
    MSCI olayı manidar, bi dümen dönüyor ama ne, ölü taklidi yapalım desek, Hulkda çok yapmıştık, ama ******** ölülere bile tecavüz etti.
    topram senin garanla benim gsdho yarışa aynı başladılar...

tavşan tosbaaaa hikayesi...

6,90 dan garan yerine ,0,69 dan gsdho aldım gsdho nun 10 kademesi garanın 100 kademesine denk

bakalım yarışın sonunda tavşan garanmı yoksa benim tosba gsdho mu kazanacak şu an fazla fark yok

4 ay zaman verelim yarış bitimine neticeye bir bakalım süre sonunda
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

5. vay be 16 yı geçti....

thy..

ytd...

6. Emirdağlı gsd şu an ki fiyatla dipten % kaç çıktı, madem yarışa girdiler, yarısını gsd geçeyim sonunda kim kazanırsa kazansın faydalanırım

7.  Alıntı Originally Posted by EMİRDAĞLI Yazıyı Oku
    topram senin garanla benim gsdho yarışa aynı başladılar...

tavşan tosbaaaa hikayesi...

6,90 dan garan yerine ,0,69 dan gsdho aldım gsdho nun 10 kademesi garanın 100 kademesine denk

bakalım yarışın sonunda tavşan garanmı yoksa benim tosba gsdho mu kazanacak şu an fazla fark yok

4 ay zaman verelim yarış bitimine neticeye bir bakalım süre sonunda
    ustam ben avod dayim an itibari ile haber düştü
    temerrüt alışı tapilacak diye su an tahta tavanda ne yapmalı büyük usta kafam karıştı temerrüt alışı tahtasi falan mi açılacak
    aciklarsaniz cok sevinirim

Alıntı Originally Posted by EMİRDAĞLI Yazıyı Oku
    ertan abim keyifler nasıl kozalaklar roketsanla ikinci anlaşmayıda bugün imzalamışlar
    full trade ama hep terste kalıyorum ama allahtan teknik zayıf olsada temell iyi olduğundan kurtarıyorum

sadıktan hocam yeni yuvamız burası

işler çok yoğun fazla bakamıyorum kusuruma bakmayın

Sayfa 377/445 İlkİlk ... 277327367375376377378379387427 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •