Burger swapli 14.35 onerdi
Swaplı mevduat yapan arkadaşlar; MT'lerinize "ticari müşterilere de swaplı mevduat yapıyor musunuz" diye sormanız mümkün mü acaba? Bulunduğum yerde ufak bankalar yok, yardımınızı rica ederim.
Forum kuralları 'nı okudunuz mu?
1. Siyaset, din ve futbol konularında fanatizm,
2. İdeolojik tartışma ve kavgalar,
3. Sonuna YTD yapıştırıp fiyat tahmini veya hedefi göstermek,
4. Hisse başlıklarında hisse harici konular yazmak
5. Silinecek bu tarz yazıları alıntılamak / cevaplamak...
Kurallara AYKIRIDIR.
arkadaslar bu e turuncuya oylesine para attim.ve de gordum ki sistem sadece gunluk mu isliyor? aylik vs baglayamiyor muyum ?
bir de garanti de ki hesabimdan 1000 tl yolladim.
1000 tl ye 4.5 tl eft ucreti aldi.
yarin 100 bin tl eft dusunuyordum ve de 100 bine 450 tl mi odeyecegim ??????? ne onerirsiniz acaba ?
15 yildir tek banka ile calisiyorum
yillardir kredi karti limitimi artirmayan ( aylik 50 bin islem yapiyorum limitim 30 bin )
parami % 8.5 ile baglayan
verdigi kredi oranini onaylaninca % 0.5 artiran..
bir banka dan parami tasirken boylesi bir eft bedeli odeyecegimi dusunmemistim..
Garanti benden eturuncuya 20kTL EFT için internet şubesinden bugün 4.4TL aldı. Garantideki limit dahilindeyse hep 4-5TL arası bir meblağ. Günlük işlem limitinizi kontrol edin. eturuncu her gün %13 brut faiz işletiyor. İyi yani aylığa vurunca kabaca %13.15 gibi bir orana denk geliyor. Kötü yanı banka her an faiz düşürebilir, yüksek meblağlarda hergün kontrol etmek stresli olabilir.Ama düşürüncede %13 ten birdenbire %10 a düşürmez sanırım. (1 yıllık hoşgeldin süresi dolmadığı sürece tabii)
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Yer İmleri