Sayfa 86/1060 İlkİlk ... 3676848586878896136186586 ... SonSon
Arama sonucu : 8474 madde; 681 - 688 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

1.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    bu dediklerini bende yaptım katılıyorum sana ..
    Sayın akant yaptı iseniz beni en iyi siz anlarsınız herşeyi nasıl kanuna uygun yaptığını hukuki açıkları nasıl iyi bildiğini görmüştürsün
    Ben açıkça söyleyeyim şeytan çavuşoğlu na gıbte ile bakıyor

CASPER_VIA_G1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Renk araç kiralama mahkeme kararında iflasın reddine diye geçiyor. Bak belge yazılı dijital değil kopyalıyamıyorum googlda bulursun.

3.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Yahu niye anlamıyorsun şirketin borcu oto boyalarına çbs boya izoguard ile onaltla iş yapıyor borç dediğin yatırım giderleri blançoya bak TRİ grup içi 100 millon ayrıldı.sonra şirketin hakim ortağı olan oto boyalarına hisseleri devret diyor spk devir sözleşmesi imzalanmsı gerekiyor diyor .açıklaması gereken özel durum bu kıbrıstaki fabrika neden kurul avrupa engelini aşmak için.
    kıbrısta kurulu fabrikamı var yada lisans işim hakkı anlaşması bundan emin olmak gerek bençe ben resmi araştırmalarım çbs boya ve print aş ortak 2016 kurdukları yeni tertemiz.cbssatış pazarlama var bunlada onaltın ortaklığıyokk.

4. Uydu görüntülerin den bulabilirsin onalt veya kale boya diye yaz çıkıyor

V3_5580_Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. TÜRKİYE SERMAYE PİYASALARI KONGRESİ’NE DAVETLİSİNİZ.
    Türkiye Sermaye Piyasaları Kongresi 13-14 Kasım 2018 tarihinde "Gelecek” temasıyla gerçekleştirilecektir.
    Kongre’de 2 ana konuşmacı, 25 panel ve 24 eğitim bulunuyor.
    Kongre panellerinde yapısal reformlar, ticaret savaşları, girişimcilik gibi makroekonomik konular; yapay zeka ve etkileri,
    teknolojinin finansal mimariyi ve iş modellerini değiştirmesi, gelecekte istihdamın nasıl olacağı, müşteriyi tanıma
    kuralına ilişkin fintek uygulamaları, blockchain uygulama örnekleri gibi yıkıcı teknolojilerin etkileri; kur ve faiz riskinin
    yönetimi, sermaye piyasası ihraç süreçleri ve halka açılma yoluyla kaynak yaratma alternatifleri, gayrimenkul ve girişim
    sermayesi fonları gibi gündemde yer alan birçok konu tartışılacak.
    Ayrıca, Kongre’de reel sektörde yer alan şirketlerimizin kaynak yaratma, döviz/faiz risklerini yönetme, kurumsallaşma
    gibi konularda Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği üyesi aracı kurum ve portföy yönetim şirketlerinden ücretsiz
    danışmanlık alabilecekleri B2B alanı oluşturulmuştur. Bu olanaktan yararlanmak için Kongre web sayfasındaki
    belgenin doldurulması gerekmektedir
    Kongre kamuya açık ve ücretsiz olarak düzenlenmektedir.
    Kongrenin detaylı programını görmek ve kayıt yaptırmak için http://www.sermayepiyasalarikongresi.org.tr/ adresini
    ziyaret edebilirsiniz.
    Saygılarımızla,

6. "Güçlü Boya"

Ana
    Sayfa Dekoratif
    Boyalar Oto
    Boyaları Yol Çizgi
    Boyaları Dış Cephe
    Yalıtım
    20 Kasım 2015 Cuma Yatırımcı Köşesi Tarihçe Bilgi Toplumu Hizmetleri Ulaşım İş Başvurusu Site Haritası
    Açılış Sayfası Yap 56 YILDIR BOYA SEKTÖRÜNÜN HİZMETİNDEYİZ.

ÇBS izoguard, Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemleri ve Boya’lar.

ÇBS izoguard, tüm yapılarda; Cephe yalıtım sistemleri ve boya alanlarında uzman, kaliteli personel ve teknolojisi ile üretici olarak tanınan bir markadır.

ÇBS izoguard esas iş alanı cephe yalıtım ve boya olarak yenilikci ve bilgi gücü ile Türkiye pazarında lider konuma gelmiştir. Bu başarının temelini ÇBS izoguard’ın kendini, eski ve yeni yapıların değerini korumaya, ekolojik ve beşeri gereksinimlere uygun çevre tasarımında örnek teşkil etmeye adadığı "Güçlü Yalıtım" ilkesi oluşturur.

ÇBS izoguard, ÇBS ve Erkurt Holding ortak girişimidir.

Yalıtım sistemleri mühendislik çalışmaları gereken bir bilim dalıdır. Bu konuda daha detaylı bilgi edinmek ve araştırma yapabilmek için , şu an yapım aşamasında olan www.cbsizoguard.com sitesinden detaylı bigi edinebilir yarattığımız farkı görebilirsiniz.

Sayfa 86/1060 İlkİlk ... 3676848586878896136186586 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •