Sayfa 730/774 İlkİlk ... 230630680720728729730731732740 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 5,833 - 5,840 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

1. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

2. Devletin tüm gücünü hem maddi hem manevi olarak evet için kullan bu yetmez gibi hayır diyenleri tehdit ile baskı ile evet vermeye zorla bu da yetmez gibi yurtdışındaki 3-5 bin evet oyu alabilmek için Türkiye'nin imajını ayaklar altına aldır bu da yetmez gibi YSK nu devreye sok hırsızlığı meşrulaştırmak için genede sonuç %51 i zor al. Valla bravo tebrikler. Ya tüm bunlar olmasaydı alacağı oy %30-35 i geçmezdi.
    Şimdi Evet kazanmış mı oldu.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Avustralyalı bi arkadasımla gece boyu yaptıgımız bir konusma sonucu bana verdiği en anlamlı cevap: Holy shit bro, get the fuck out of there!...çünkü o da biliyor ki 10 yıla kalmaz ABD bu ülkeye demokrasi için gelecek...
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

4. Farklı bi tepki bekleyen var mıydı?

http://www.bbc.com/turkce/haberler-t...lflow_facebook

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

6. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Avustralyalı bi arkadasımla gece boyu yaptıgımız bir konusma sonucu bana verdiği en anlamlı cevap: Holy shit bro, get the fuck out of there!...çünkü o da biliyor ki 10 yıla kalmaz ABD bu ülkeye demokrasi için gelecek...

Bekle bekle gelir wikileaks,in türkiyeyle alakalı belgelerini okumadın sanırım
    ;Wikileaks’in sızdığı ABD’nin eski Dışişleri Bakanı Clinton’ın e-postalarından inanılmaz iddialar: IŞİD, Esad ve Kaddafi’yi alt etmek için kuruldu! Başına Erdoğan getirildi. Damat Albayrak IŞİD petrolünü satmak için görevlendirildi.
    Göz olanı akıl olacagı görür..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    1974 Kıbrıs harekatında çocuktum..

Adana semalarından Kıbrıs'a doğru uçan uçakları görüyordum..

Ağlıyordum ama ....Korkmuyordum... Endişlenmiyordum..

18-20 yıl sonra askere gittim.. Güneydoğuda dağlarda tim komutanıydım..

Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde Türk askerine ateş eden eşkiyaları gördüm..

Korkmuyordum....Endişelenimiyordum..

Şimdi de bunu gördüm.. Hukukun hiçe sayılarak ülkenin rejiminin ve sistemin değiştirildiğini gördüm.

Sonunun belli olmadığı bir maceraya sürüklendiğini gördüm..

Şimdi ülkem için KORKUYORUM ve ENDİŞELENİYORUM..

Sayfa 730/774 İlkİlk ... 230630680720728729730731732740 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •