Sayfa 875/1032 İlkİlk ... 375775825865873874875876877885925975 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 6,993 - 7,000 arası.

Konu: HALK Cafe - I

1.  Alıntı Originally Posted by bozoklu5 Yazıyı Oku
    teşekkürle sayın TH.
    Rica ederim. Moralini bozma, bu satış baskısı elbet sona erecektir her ne kadar ne zaman sona ereceğini bilemesek de. Bankanın batma riski, NPL'lerdeki artışlar, makro ortamın kötüleşmesi, kârlılığın düşmesi, OFAC mevzusu, aktif kalitesinin kötüye gitmesi vs vs tüm olumsuzluklar artık hisse fiyatına dahil edilmiştir çünkü aksi taktirde TR'nın en büyük bankalarından biri olan HALKB defter değerine göre %70'lik bir iskonto ile işlem görmezdi. Pratik bağlamda gerçekten de batık olan bankalar daha düşük iskontoyla işlem görüyorken HALKB'nin %70 lik iskonto ile işlem görüyor olması aslında bankanın kendi hisselerini geri alması için müthiş bir fırsattır.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

2.  Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku
    Malesef TH üstadım, bizim rezil yanıltmadı... son golü de pompeo atarsa cümleten geçmiş olsun.
    Doktor, bu tür silkelemeleri hele hele belirsizliklerin arttığı, makro dengelerin değişimden geçtiği şu anki mevcut konjonktürde her tahtada her daim beklemek ve onları olağan karşılamak lazım. Bu tür silkeleme hareketleri borsanın doğasında & DNA'sında var.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

3. Sevgili abim ben artık kağıda olan tüm inancımı kaybettim. Bilgilerin biz tecrübesiz ky için büyük bir aydınlanma sağlıyor. Ama malesef şu ana kadar sen dahil hepimiz yanıldık ben de % 50 zarar yazdım ama. Artık kol kesmek için çok geç. Belki çavuşoğlu pompeo görüşmesi kismi bir rahatlama sağlar. Psikoloji dayandığı yere kadar beklemekten baska çare yok yinede değerli katkıların için sonsuz teşekkurler. OFAC kararı yerel seçimlerden önce belki gelebilir. Ama abd 2. Dava sopasını elinden bırakmayacak bu da baskısıyı azaltsada sonlandırmayacak. Iyi akşamlar dilerim.

4.  Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku
    Sevgili abim ben artık kağıda olan tüm inancımı kaybettim. Bilgilerin biz tecrübesiz ky için büyük bir aydınlanma sağlıyor. Ama malesef şu ana kadar sen dahil hepimiz yanıldık ben de % 50 zarar yazdım ama. Artık kol kesmek için çok geç. Belki çavuşoğlu pompeo görüşmesi kismi bir rahatlama sağlar. Psikoloji dayandığı yere kadar beklemekten baska çare yok yinede değerli katkıların için sonsuz teşekkurler. OFAC kararı yerel seçimlerden önce belki gelebilir. Ama abd 2. Dava sopasını elinden bırakmayacak bu da baskısıyı azaltsada sonlandırmayacak. Iyi akşamlar dilerim.
    Doktor Hocam, çok depresif gördüm seni ve bu iyiye işarettir. Hani derler ya her yeri kan götürüyorsa, herkes aşırı kötümserse işte o zaman alım zamanı gelmiştir. Senin kendi perspektifinden bakıldığında haklı gözüksen de bence pek de haklı değilsin çünkü hem vaden çok kısa hem de kısa/orta vadeli salınımlara gereğinden çok daha fazla önem veriyorsun ve onlardan etkileniyorsun. Borsada 1 yıl 2 yıl gibi süreler çok kısadır. 1987 Eylülünde, 1994 Martında, 1999 depreminde, 2001 Şubatında, 2008 Aralığında, 2013 Mayısında borsada mıydın? Ben 1986 dan bu yana borsadayım ve pek çok krizlere sayısız satış süreçlerine şahit oldum. Bir miktar borsa tecrüben varsa ne demek istediğimi anlıyorsundur.

5. Beni üzen en önemli şey bir devlet bankası olan adıda halk bankası olan bir bankanın %70 iskonto ile işlem görmesi karşısında devleti yönetenlerin ilgili kurum başkan ve yöneticilerinin duyarsızlıkları ve pişkinlikleri. Bir Türk olarak onurum inciniyor kahroluyorum.yemin ederek söyleyim bu fiyatlardan bankayı borsadan çekseler çok zararda olmama rağmen üzülmem derim ki param devlete gitti hiçdeğilse borsada itin kopuğun cebine girmedi derim.geri alım yapmak konusunda harekeyte geçmeyen yetkililer acaba %70 iskontoyu içlerine nasıl sindiriyorlar?bunlar hangi ülkenin insanları olduklarının farkında değiller mi? Bu duyarsızlık insanı kahrediyor işte.

6. Duygusala bağladım 666 da yazmaz oldu... forum iyice dağıldı. Çaresiz beklemeye başladım. Haberci proleterle ben kaldık. Polyanna hesabı ile dağ havası iyi gelmek bir yana iliklerimize işledi. Haftada en az 3-4 gün dağlardayız artık alışkanlık yaptı.

7.  Alıntı Originally Posted by bozoklu5 Yazıyı Oku
    Beni üzen en önemli şey bir devlet bankası olan adıda halk bankası olan bir bankanın %70 iskonto ile işlem görmesi karşısında devleti yönetenlerin ilgili kurum başkan ve yöneticilerinin duyarsızlıkları ve pişkinlikleri. Bir Türk olarak onurum inciniyor kahroluyorum.yemin ederek söyleyim bu fiyatlardan bankayı borsadan çekseler çok zararda olmama rağmen üzülmem derim ki param devlete gitti hiçdeğilse borsada itin kopuğun cebine girmedi derim.geri alım yapmak konusunda harekeyte geçmeyen yetkililer acaba %70 iskontoyu içlerine nasıl sindiriyorlar?bunlar hangi ülkenin insanları olduklarının farkında değiller mi? Bu duyarsızlık insanı kahrediyor işte.
    Yakın gelecekte fiyatı 14_15 bulur sabır edin. Borsayı birinin taşıması gerekecek Noel rallisinde. O halk kahramanı bilin bakalım kim?

8. ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo düzenlediği basın toplantısında Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile görüşmesinde Suriye ve Kaşıkçı cinayetini ele aldıklarını söyledi. Rahip Andrew Brunon'ın serbest bıraklımasından sonra oluşan olumlu ivmeden memnun olduklarını kaydetti ancak Serkan Gölge dahil Türkiye'de "haksız yere" tutuklu bulunanlar konusunda kaygılı olduklarını dile getirdi.

Sayfa 875/1032 İlkİlk ... 375775825865873874875876877885925975 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •