-
Endonezya'da kıyıya vuran ölü balinanın midesinde 115 plastik bardak, 4 pet şişe, 25 poşet ve 2 terliğin yanı sıra çeşitli miktarlarda ip ve çuvaldan oluşan toplamda yaklaşık 6 kilo çöp bulundu.
-

Originally Posted by
emrek83
Endonezya'da kıyıya vuran ölü balinanın midesinde 115 plastik bardak, 4 pet şişe, 25 poşet ve 2 terliğin yanı sıra çeşitli miktarlarda ip ve çuvaldan oluşan toplamda yaklaşık 6 kilo çöp bulundu.
Bu haber balina için kötü
Kilo verme istiyen ben için iyi
Her bulduğunu yemeyecen
-
TEM Hasdal'da emniyet şeridinde bekleyen otomobile, makas atarak ilerleyen başka bir otomobil çarptı.
Kazada emniyet şeridindeki otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.
-
Ankara'da bir iş adamını gasbettikten sonra yakalanan şüpheli, cezaevinden çıkar çıkmaz aynı kişiyi arkadaşlarıyla tekrar gasbetti.
Zanlıların para dolu çantayla kaçış anı güvenlik kamerasına yansıdı.
-
Kayseri'de kırsalda bir ev kiralayan baba-oğul, at keserken jandarma ekiplerine yakalandı. At kesen baba-oğul, kendilerini "Atları yiyecektik" diyerek savundu.
-
Adapazarı'da bir motosiklet sürücüsüne "emniyet kemeri kullanmama" cezası kesildi.
Fahri trafik müfettişinin kestiği ceza itiraz üzerine iptal edildi.
-

Originally Posted by
Koray
Adapazarı'da bir motosiklet sürücüsüne "emniyet kemeri kullanmama" cezası kesildi.
Fahri trafik müfettişinin kestiği ceza itiraz üzerine iptal edildi.
O ne ki benim bir arkadasima arabada , motorsiklet kaski takmama cezasi kestiler 🤣
Sonra benden yardim istedi bir dilekce yazdim , motorsiklet kaskli arabanin onunde ve surucu koltugunda fotograflarini cektirip dilekceye eklettim
Trafik cezayi kendi duzeltti ,mahkemenin iptal etmesine bile gerek kalmadi [emoji12]
-
285 Gram olarak dünyaya gelen ve yaşama tutunan prematüre bebek Elçin İnal, 8 ay süren süren tedavinin ardından sağlıklı bir şekilde taburcu edildi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri