Sayfa 235/935 İlkİlk ... 135185225233234235236237245285335735 ... SonSon
Arama sonucu : 7473 madde; 1,873 - 1,880 arası.

Konu: Dolar/TL 'nin geleceği

1. 1 saray bana; 1 kek sana
    1 uçak bana; 1 kek sana
    1 gemi bana; 1 kek sana
    75000 bana; 1603 sana
    Makam araçları bana; Dolmuş, Otobüs sana
    Ejder Meyveli Soomethi bana; bedava çay sana
    Günlük 1.800.000 harcama bana; faturası sana
    Bedava tedavi bana; Muayene Katılım payı sana...
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Petrol fiyatları düşerken Almanya'da benzin ve dizel fiyatları artıyor. Sütücülerin sabrını zorluyormuş durum. Fransa'da da geçen haftasonu akaryakıt fiyatları büyük gösterilerle protesto edilmişti...
    Akaryakıt fiyatlarının artmasında nehirlerdeki su seviyesinin düşmesi ve suyollarının daralması neticesinde güçleşen nakliye sorunu başı çekiyormuş...

https://amp.welt.de/wirtschaft/artic...mpression=true

Shell'in iki rafinerisi nehir nakliyelerindeki aksama yüzünden üretim düşürmüş...
    Sonbahar bitmek üzere, yeterli yağış olmadığından sorun hala devam ediyor...
    Bundan sonra da soğuyan hava ile donma neticesinde sızan sular daha da azalacak...
    Bahar yağmurları beklenecek artık....

Kuraklık böyle giderse;
    Önümüdeki yıl lojistik yılı olacak gibi görünüyor...
    Türk tır ve şoförlerine Almanya yolu görünebilir.......

3. "Doların 6,80'lere çıktığı günlerde, bir gece Halkbank'ın internet sitesinde yaşanan 3,72'lik kur skandalının peşine düşmeyen devlet, ekonomiyi soğan darbesinden korumak için Çorum'un Alaca ilçesinde soğan deposu basıp soğan sayımı yapıyor. Kolay gelsin herkese..."
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

4. Ekim Ayında yüksek konut kredisi faizlerinin etkisiyle ipotekli konut satışları tüm zamanların en düşük seviyesinde 8.065 adet olarak gerçekleşti.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    "Doların 6,80'lere çıktığı günlerde, bir gece Halkbank'ın internet sitesinde yaşanan 3,72'lik kur skandalının peşine düşmeyen devlet, ekonomiyi soğan darbesinden korumak için Çorum'un Alaca ilçesinde soğan deposu basıp soğan sayımı yapıyor. Kolay gelsin herkese..."
    Soğan deyip geçmeyin. Soğan suyundan roket yakıtı üreteceğiz.

6.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Ekim Ayında yüksek konut kredisi faizlerinin etkisiyle ipotekli konut satışları tüm zamanların en düşük seviyesinde 8.065 adet olarak gerçekleşti.

Konut kredisi faizlerinin etkisiyle ipotekli konut satışları tüm zamanların en düşük seviyesinde olmasına rağmen neden konut satışları yıllık bazda yükselmiştir?
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

7.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Konut kredisi faizlerinin etkisiyle ipotekli konut satışları tüm zamanların en düşük seviyesinde olmasına rağmen neden konut satışları yıllık bazda yükselmiştir?
    Ekim ayında konut satışlarının rekor düzeye çıkmasına ipoteksiz diğer satışlardaki artış neden oldu. Diğer satışlar rakamlarında ise daha önce satılmış konutların KDV ve Tapu Harcı indirimi nedeniyle ''tapu devir''lerinin yapılması etkili olmuş görünüyor.

8. Ucuz finansman için tapu transferi olmasın?

Bu satışlarda imar barışının payı büyük,intikalden sonra hibe harçları yüksek olduğu için akrabalar daha az masraflı olan satışı tercih ediyorlar..

Sayfa 235/935 İlkİlk ... 135185225233234235236237245285335735 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •