Sayfa 355/1024 İlkİlk ... 255305345353354355356357365405455855 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 2,833 - 2,840 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by timarsizsipahi Yazıyı Oku
    Odea ve Fiba 35 gün 13.50.
    yeni giriş mi temdit mi?
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

İyide buraya güvenmek istiyoruz.mecbur piyasadan fiyat alıyoruz .Miktar ve şube önemlidir birde bizi çantada keklik görüyorlar.uzin süre kalınca oran düşük kalıyor.stateji rest çekmek olmalı.

3.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    İyide buraya güvenmek istiyoruz.mecbur piyasadan fiyat alıyoruz .Miktar ve şube önemlidir birde bizi çantada keklik görüyorlar.uzin süre kalınca oran düşük kalıyor.stateji rest çekmek olmalı.
    şöyle söyleyeyim. işlerim vardı hastaydım mt bunu anlayınca bana 30 baz puan az faiz önerdi. mecburen 3 defa katlandım. ayağa kalkınca hemen şubeye yazılı talimatı verdim çıktım. yüzüne de söyledim mt'nin.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

4. İki banka da temdit.

5.  Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku

sevgili arkadaşım miktar ve şube çok fark ediyor. buraya adam geliyor belki 10 milyon yatırıyor uçuk bir oranı yazıyor gidiyor. ne şube, ne il, ne de miktar var. sonra da senin o oranı alacak paran yoksa ne yapayım sefil olan sensin gibi terbiyesizce üst perdeden konuşuyor.
    şube, miktar dendiğinde ise ayy söyleyemem para bende gani sonram bir şey olur neme lazım diyorlar. en azından miktar yaz kardeş de o kadar parası olanlara özelden yardımın olsun. yok o da yok.
    şube söylememek en iyisi

bir kere aynı bankanın bir şubesine şu şubeniz şu oranı verdi dedim

arayıp fırçalamışlar neden veriyorsun diye

onun için şube söylenmemeli

6.  Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    şube söylememek en iyisi

bir kere aynı bankanın bir şubesine şu şubeniz şu oranı verdi dedim

arayıp fırçalamışlar neden veriyorsun diye

onun için şube söylenmemeli
    orada suç sizin, elinizi belli etmişsiniz. şu oranı veriyormuşsunuz denmez. piyasada şu oran var denir. çok üstelerseler başka şubenize de bir sorayım dersiniz olur biter.
    bir de 100 bin'ler ile milyonlar arasında çok fark var.
    ben mesela gidip milyonluk para faizi isteyemem.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

En azından piyasa hakkında bilgimiz oluyor.

MT sizi cozerse ona göre oran verir.avcuna alır.yer değiştirme iyidir.ama size gıcık oluyorlar😋

Sayfa 355/1024 İlkİlk ... 255305345353354355356357365405455855 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •