Sayfa 748/774 İlkİlk ... 248648698738746747748749750758 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 5,977 - 5,984 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797
     Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Koca forumda kelaynak kuşu gibi iki adam...

Bu iktidarı ve dünya liderimizi şirin göstermek için çabalayıp duruyor.

Oysa asrın liderinin bu tür gayretlere ihtiyacı yok.

Yedi düvelle kavgalı, pardon yedi düvele yiğitçe karşı koyan, onlarca defa aldatılmış, pardon karşısındakine kayıtsız güven duyacak kadar özgüvenli, kendi ailesini yer sofrasından saraylara götürdüğü gibi bu ülkeyi de havalandıran...

Neyse anlatmaya ne benim zamanım var ne onun ihtiyacı.

Bilen biliyor yiğidimizin yaptıklarını, becerilerini, ses kayıtlarındaki oğluna didaktik sesini ve diğer özelliklerini.

Bu başlık bence miadını doldurdu.

bora bey ikide bir neden geliyosunuz o zaman bu miadı dolan başlığa

açtığınız gereksiz yüzlerce başlıktan hiçbiri bu başlığın 2 aydır yaptığı reytingi yapamıyordur tabii
    “Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Koca forumda kelaynak kuşu gibi iki adam...

Bu iktidarı ve dünya liderimizi şirin göstermek için çabalayıp duruyor.

Oysa asrın liderinin bu tür gayretlere ihtiyacı yok.

Yedi düvelle kavgalı, pardon yedi düvele yiğitçe karşı koyan, onlarca defa aldatılmış, pardon karşısındakine kayıtsız güven duyacak kadar özgüvenli, kendi ailesini yer sofrasından saraylara götürdüğü gibi bu ülkeyi de havalandıran...

Neyse anlatmaya ne benim zamanım var ne onun ihtiyacı.

Bilen biliyor yiğidimizin yaptıklarını, becerilerini, ses kayıtlarındaki oğluna didaktik sesini ve diğer özelliklerini.

Bu başlık bence miadını doldurdu.
    o iki kişiyede şikayet et atsınlar forumdan kendiniz çalın kendiniz oynayın
    bir de rica et kural getirsinler sadece sen konu aç
    ve o konuya sadece seni övmek için mesaj yazılsın gerisi yassak olsun
    bu topik de hemen kapansın senin açtığın başlığa en son dün yazılmış onu da sen yazmışsın
    sen de haklısın
    hadi bu mesajı da şikayet et eleştirdiler beni de

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797
     Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    o iki kişiyede şikayet et atsınlar forumdan kendiniz çalın kendiniz oynayın
    bir de rica et kural getirsinler sadece sen konu aç
    ve o konuya sadece seni övmek için mesaj yazılsın gerisi yassak olsun
    bu topik de hemen kapansın senin açtığın başlığa en son dün yazılmış onu da sen yazmışsın
    sen de haklısın
    hadi bu mesajı da şikayet et eleştirdiler beni de
    çoktan şikayet etmiştir zaten çok duyarlı bir beyefendi

demokrasi hep kendine işlesin istiyor, işine gelmediği zaman hemen kurallardan bahsediyor halbuki kuralları kendi lehine en çok çiğneyen belkide kendisi ???????

farklı görüşlere tamhammülü ve saygısı yok, herşeyi o biliyor, herkes hatalı herkes eksik kendinden başka herkes yanlışlar içinde

baktım yok çiçek yok böcek yüzlerce angarya başlık açmış ? hepsinde de kendinden başka yazan hiçkimse yok ????

yönetim gerçekten çok sabırlı ?
    “Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    o iki kişiyede şikayet et atsınlar forumdan
    Valla haklısın rumenigge.. Ne karışıyor bu BORA YAŞAR senin topiğine..

Yöneticiler o kişiden bari birini atmasınlar..

Seni atmasınlar.. Ben sensiz ne yaparım bu forumda... Kendim kendime Borsa Genel Bölümünde intihar ederim..

Ama ötekini atabilirler.. O çok zevzeklik ediyor..

5.  Alıntı Originally Posted by Günaydın Yazıyı Oku
    hadi bi hafta daha seçime itirazlarla geçecek oyalanacaksınız, bu arada idam meclise geliyor, bari idama evet deyinde kırk yılın başında topluma yararlı bir iş yapın
    İdam gelecek ama APO ve PKK'lılar asılmayacak değil mi?

Ben sana niye asmıyorsunuz diye sordukça sen bana onun "Kazanılmış hakkı"var onun için asmıyoruz diyeceksin

Dikeyim öyle gelen idam mevzuatını.........

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797
    ben forum yönetiminin adaletine ve eşitlik terazisine üye olduğum ilk günden beri güveniyorum içim rahat, harika bir başlık oldu bu

sn.rummenigeye sonsuz teşekkürlerimi saygılarımı sunuyorum,ayrıca görüşü ne olursa olsun sn.delikan dahil yaşça benden büyük ve tecrübeli tüm üyelere saygılar

türkiynin nabzı bu forumun bu başlığında tutuldu müthiş reyting adlı,

herkesi birbirine tahammülünden dolayı tebrik ediyorum

zaman zaman tansiyon yükseldi ancak bu siyasetin mayasında vardır insan ruhunda vardır, önemli olan belli bir düzeyi korumaktı bunuda başardığımıza inanıyorum

başlıkta yakalanan bu ilgi bu ivme isim güncelleyerek devam etmeli, mesela referandum sonrası türkiye harika bir başlık olabilirdi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by Günaydın Yazıyı Oku
    ben forum yönetiminin adaletine ve eşitlik terazisine üye olduğum ilk günden beri güveniyorum içim rahat, harika bir başlık oldu bu

sn.rummenigeye sonsuz teşekkürlerimi saygılarımı sunuyorum,ayrıca görüşü ne olursa olsun sn.delikan dahil yaşça benden büyük ve tecrübeli tüm üyelere saygılar

türkiynin nabzı bu forumun bu başlığında tutuldu müthiş reyting adlı,

herkesi birbirine tahammülünden dolayı tebrik ediyorum

zaman zaman tansiyon yükseldi ancak bu siyasetin mayasında vardır insan ruhunda vardır, önemli olan belli bir düzeyi korumaktı bunuda başardığımıza inanıyorum

başlıkta yakalanan bu ilgi bu ivme isim güncelleyerek devam etmeli, mesela referandum sonrası türkiye harika bir başlık olabilirdi
    Zevzeklik mevzeklik.. Ama bazan doğru şeyler de söylüyorsun..

Bu dediğine katılıyorum... Ama sonra katılacağım.. Şimdi katılma haklarımı tüketmişim...

Alıntı Originally Posted by Günaydın Yazıyı Oku
    hadi bi hafta daha seçime itirazlarla geçecek oyalanacaksınız, bu arada idam meclise geliyor, bari idama evet deyinde kırk yılın başında topluma yararlı bir iş yapın

şu bebelere kadar tecavüze yeltenen it kopuk sapık bi temizlensin toplumdan artık, çoluğumuz çocuğumuz rahat okula gidip gelsin içimiz rahat olsun

diyelim ki chp de idama onay verdi kamuoyu vicdanının sesine kulak verdi diyelim

şu boş manipülasyonlardan vazgeçin,halkın oylarına saygılı olun ,

ysk net bir açıklama yaptı oy pusulaları geçerlidir sarihtir dedi ve bu açıklamayı oy sayımı başlamadan saatler önce yaptı, buradan size ekmek çıkmaz bırakın artık milleti tahrik etmeyi

bu akşenerlerle kemal beylerle olmaz artık, kamuoyu nezdindeki kredileri 16 nisan akşamı itibarıyla tamamen tükendi bunların, kendinize yeni kahramanlar bulun

çıkarın at gözlüklerini çoğunluk iradesiyle %51 le bir olun hep beraber güçlü türkiye diyelim
    Yalan söylüyorsun.

17.30 da alt yazılarla tüm kanallarda göründü.

Yani 17.30 da hemde akp lilerin itirazı üzerine alınmış.

alınmış bir karar kanunla uyuşmuyor.

Yani atı alan üsküdarı geçti konumu sizinki.

Takmıyoruz biz ne yaparsak o.

Boşuna seçim yani.

Ahlaksızlık diz boyu boş ver boyu bile geçmiş.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Sayfa 748/774 İlkİlk ... 248648698738746747748749750758 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •