50,000-60,000 ARASI
40,000-50,000 ARASI
60,000-70,000 ARASI
40,000 'den AZ
Şaka bir yana sizin grafiklerin üstündeki yazılarda kafamdaki soruların çoğunun cevabını buldum.Ama o yazıları okuyana kadar akla karayı seçtim.Arkadaşlar benim bilgisayarda mı problem var siz yazıları net okuyabiliyormusunuz.
Okuduysaniz zahmet olmazsa yazarmisiniz.ben hic okuyamadim
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Valla hocam önce büyütebildiğim kadar ekranda büyüttüm.Sonra ekrana ancak 6 7 kelime sığdığı için mouse la sağa sola oynatma şeklinde grafiği kaydıra kaydıra bir sayfa yazıyı 15 dakikada falan zor okudum.Benim ilgimi çeken kısmı dolar 17 lira ,ons bir rivayete göre 2500 bir rivayete göre 6000 dolar olacak kısmı.Emlak ve borsa çökecek kısmı zaten malumunuz)))))))
Tesekkurler.kimse dolarda secime kadar hareket beklemiyo.bnse secimden once bi hareket bekliyorum
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Resimleri PC,veya büyük ekrana göre yapıyorum mağlum ekran 8K olunca çözünürlüğü yüksek oluyor..bu kez upload ederken hızlı gitmesi için 10mb boyutundaki resimleri kaliteden kırpmak zorunda kalıyorum.
daha önce önerdiğim yöntemler vardı resimleri okumak için.veya mağlum telefonu TV ye yansıtacaksınız.ya da PC kullanacaksınız.
HEP söylediğim hesabını yaparak ispatladığım konu doların bugünkü değeri 14-17try arasıdır.bu değer REEL yani gerçek değerdir..
TR gibi ülkelerde YATIRIMCI olmak intihardır.bu yüzden yüksek faiz ile devlet soyulur.bu tür ekonomilerde ŞOK tedavisi şarttır.bir KEZ ŞOKlarsınız..sizi tam sektirmeden 10-15 yıl TAŞIR..nasıl mı çok basit..yukarda anlattığım gibi;
çekeceksiniz FAİZİ %5 -6 lara BIRAKNNIZ dolar kaça giderse gitsin çünkü PİYASADA birileri DOLAR alıyorsa yurtdışında TR YE gelmek için bekleyen milyarlarca DOLARDA akmak için bekliyor..14-17try yi geçmez bugün çünkü 17try üstü aşırı değerli olur..ALTINDAKİ her seviye ise
Eşittir SAATLİ bombadır..pimi tamamen ABD deki ünlü FOREX borsasındadır..isterseler..TEK tuş ile 25try yaparlar..
KISACASI DIŞ BORmuş FAİZMİŞ hepsi hikayedir..sennin SİSTEMİ anlamaman ve SORGULAMAMAN için YAPILMIŞ yazılmış hikayelerdir..
BAKIN 2001 yılı 2002 yılı YAZI BAHÇELİEVLER istanbulda bir konut 2+1 üstelik sadece 20 000 try idi..YANİ 13 000 usd...
2014 yılında aynı konut TAMMMMM 800 000 try yi gördü,,yanii dolar olarak 300 000 usd...aynı PARAnın azıcık AZINA ben avcılarda 4+1 denize sıfır konutumu sattım.MIAMI de 2-3 dönüm içinde VİLLALAR unutmayın ki krizde 100 000 usd nin altına düşmüştü..şuan ABD de krize doğru gidiyor..bunun için bir SAVAŞ şart görüyorlar..3.dünya savaşı ise bize bağlı..yani bizi zorla savaşa sürükleyip sonra üstümüzden savaş ÇIKARTILACAK..
ve 2021 2022 de bitirilecek..
öncelikle benim onlarca PAYLAŞTIĞIM videoları zahmet edip izleyin.
İzledik valla ersoy hocam maalesef korku filmi gibi.O videolara bakınca bir sürü de benzer video geldi.Benim ingilizce zayıf olduğu halde bana yetti izlediklerim.Bu durumda seçim öncesi akp yi neden doları yukarı sürüp zora sokmuyorlar sorusu da akla gelmiyor değil.Cevap muhtelif olur tabi,herkesin meşrebine göre değişik cevap olur.
Yer İmleri